Nakon detaljne analize svih ponuda za tehničku realizaciju festivala i ponude kupovine brenda „Festival EXIT“ od strane hrvatske firme Arian zabava za 3.000.000 evra, autor i većinski vlasnik „Exita“ Dušan Kovačević je, zajedno sa saradnicima, odlučio da festival pokloni Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji.

Nakon detaljne analize svih ponuda za tehničku realizaciju festivala i ponude kupovine brenda „Festival EXIT“ od strane hrvatske firme Arian zabava za 3.000.000 evra, autor i većinski vlasnik „Exita“ Dušan Kovačević je, zajedno sa saradnicima, odlučio da festival pokloni Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji. Na taj način festival će zasigurno zauvek ostati na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Kovačević je pozvao i manjinske koautore festivala Bojana Boškovića i Ivana Milivojeva da zajednički podrže predlog, koji u potpunosti štiti izvornu ideju festivala i omogućava budući razvoj i profesionalizaciju festivala kao jednog od najznačajnijih brendova Srbije. Koautorima festivala će danas biti poslata završna verzija koautorskog ugovora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari