Dušan Todorović preminuo u bolnici u Barseloni

Ostavite komentar


  1. Saučešće porodici….. Strašno je kada neko izgubi dete ali neke bolesti jednostavno nemaju leka ma kolko para se sakupi ili ima. Možda će medicina napredovati toliko da se i ovakve bolesti leče, na žalost to je danas nemoguće.

    1. saucesce porodici
      velika tuga.
      na zalis deca u Srbiji umiru i od vrlo uzlecivih bolesti. moje je tako otislo.posle joj falsifikovali karton dom zdravlja uz pimoc instituta za majkz i dete i sve pokrila sas. placem i drhtim od tuge sa pitanjem. da sam je osvetila dal bih spasila makar jedno dete?!?

  2. Neka je malenom anđelu najlakša zemlja. Možemo bar reći da se mnogo dobrih ljudi širom Evrope trudilo da do ovoga ne dođe, ali eto… Iskreno saučešće porodici.

  3. Nema veće tuge i tragedije nego kada roditelji nadžive ili sahranjuju svoje dete. Moje duboko saučešće porodici, kojima je, razumem, svaka reč nedovoljna i suvišna i, u momentu takvog bola, deluje potpuno bezlično i nevažno. Neka je malom Dušanu laka zemlja i neka ga Bog primi medju andjele, tamo gde je mesto nevinim dečijim dušama.

  4. Leti dalje sam,dole negledaj ne.
    Pile nase nisam te poznavao ali molio sam se za tebe kao za sopstveno dete,mirno spavaj andjele,ti i jesi andjeo.Amin

  5. Duboko saucesce porodici.i kao sto neko rece nema nista strasnijeg nego kad roditelji dozive smrt svoga detea

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.