Dva autobusa iz Srbije vraćena jutros sa Jarinja

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Ti hodocasnici su bas delovali poklonicki. Celavi, nabildovani, tetovirani

  2. I kakav je vas stav ,cutite samo prenosite informaciju dok ste svim srcem branili OVKa Merdita izlozbu u Beogradu sto nikakve veze nema sa obicnim hodocasnicima,ali vi kao i vasi sagovornici cutite.

  3. Nesto mi nije jasno pojedine „individue“ ovih dana pominjahu Karaburmu.Sta je sad?Ko je nezavisan Karaburma ili Kosovo?

  4. Popovi prave nered…treba ih vaspitati Zato su i vraceni natrag a Petkovic moze da svira frulu..

  5. Bravo za državu Kosovo.Dok vi obilazite svetinje,pola sveta gleda ljude u svemirskoj stanici,emisije gde deca i mladi postavljaju pitanja astronautima.Postoje zastave skoro svih država Evrope, Kine, Japana, Rusije,SAD.Naše ni od korova jer mi verujemo da je Zemlja ravna ploča.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

27. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.