Dva puta sam već pokušala da se vratim u Srbiju, zaustavio me potpuni javašluk

Naši ljudi u svetu: Jelena Krzanicki karijeru je započela na Vol stritu, osetila je šta znači uspeh u Americi, Velikoj Britaniji, a poslednje tri godine mirnu luku pronašla je u Poljskoj

Ostavite komentar


  1. Nek’ nabavi Kindle i skine srpske knjige sa neta pa eto, i taj problem da bude rešen. Gospođi sve najbolje u životu želim. Srećan sam kad neko ko vredi kao ljudsko biće ode odavde umesto da se osuši i ugine u ovoj mentalnoj pustinji.

  2. Sam sam prolazio skoro sve faze kao i gospođa. Razlika je jedino što sam radio za izvoznu firmu iz Srbije do 1990. Dolaskom SM na vlast , njegova sps je sumanuto otpuštala dobre kadrove i postavljala svoje.
    Sreća da je u tom poslu postojala i konkurencija sa zapada, tako da sam odmah pronašao novi posao i ostao napolju. Kao što reče @Nišlija, Ne okreći se sine.

  3. Ajd malo za promenu nađite nekog ko se vratio,evo za početak predlažem Vam mog sina,da malo narod čuje i tu priču.Kako baš uvek nađete ovakve,baš čudno.

  4. Moze da kupi preko interneta knjige srpskih pisaca. Knjige stranih pisaca prevedene na srpski treba obilaziti u sirokom luku.

Ostavite komentar


Društvo

Udruženja pozvala učesnike izbora u Milanovcu da potpišu sporazum protiv rudarenja litijuma 10

Udruženja pozvala učesnike izbora u Milanovcu da potpišu sporazum protiv rudarenja litijuma

Na trgu kneza Mihaila, kod spomenika u Gornjem Milanovcu u ponedeljak, 20. maja, u 17 časova biće potpisan sporazum o zajedničkom delovanju u Skupštini opštine kojim se strane potpisnice obavezuju da će glasati javno i zastupati politiku protivljenja istražnim aktivnostima, eksploataciji i preradi litijuma, bora i pratećih metala na teritoriji optšine Gornji Milanovac, saznaje portal N1 u Ekološkom udruženju Suvoborska greda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.