Dva sata druženja sa Koraksom u Novom Sadu

Prodaja kalendara “2018 - Godina Vučića”

Ostavite komentar


  1. Kakav umetnik majko mila, ovaj kalendar je "MUST HAVE". Ne deli ste džabe (nije jelka), ali vredi svaki dinar

  2. Nisam stigao da dodjem u centar pa sam ceo dan po trafikama i knjizarama trazio kalendar. Usao sam u grotlo pakla praznicnih guzvi – Merkator i centar kako bi obisao i tamo trafike i knjizare, no kalendara nigde nema u Novom Sadu. Na kraju mi radnica u najvecoj trafici Moj Kiosk rekla da su sve prebacili kod njih u glavnu trafiku/lokal i sve prodali u roku od jednog dana. Zbog ovog, iako sam ostao bez kalendara, pomislih da mozda jos ima nade za ovaj narod i neke promene…

  3. 2018 jeste godina Vučića , godina vrednih ljudi koji ne daju tuđincima da gazduju, bore diplomatskim sredstvima, grade, obnavljaju škole, bolnice, otvaraju fabrike i nedaju lopovima da kradu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.