Dvadeset godina od stradanja 45 ljudi u selu Račak na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Koliko „lepo“ osmišljena i ukomponovana laž, uz medijsku podršku „velikih“ evropskih nacija, može da se „primi“ medju one kojima je ta laž i namenjena, govori i prva rečenica u ovom tekstu „Bete“, koji prenoci dnevni list „Danas“ a koja glasi: “ Poginulo je i desetak pripadnika bivše Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), koji su se sukobili sa policijom. Nijedan srpski policajac nije poginuo tokom sukoba“. Ovakvo vidjenje ovog „maskra“ se tačno uklapa u albanske propagandne i infantilnre laži da su Srbi ubijali samo „žene, decu i starce“ a da su „hrabri“ borci UČK, koji su podsećali na Indijanska plemena, ubijali samo naoružane vojnike, policiju i paravojne formacije koje su navalile sa svih strana da uguše albansku „bujajuću demokratiju“ na Kosovu i Metohiji.

    1. Нисам разумео само то, Кнежевићу, јесу ли се сељаци у Рачку сами убили и покопали у раке, или је то урадила по злу чувена француска обавештајна служба?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.