Dvojici napadača na vaterpoliste pritvor, treći se brani sa slobode

Ostavite komentar


  1. Žao mi je strašno što se sve ovo dešava u susefnoj državi Hrvatskoj, jer kao susedi na ovoj bespoštednoj evropskoj vetrometini, trebalo bi učiniti sve ds ovi prostori na kojima moramo da živimo, prestsnu da budu „bure baruta“.
    Svake godine provodim dosta vremena upravo u Splitu jer tamo imam rodbinu, ne krijem se, ne šapućem, ali strogo vodim računa IPAK da ne učinim ništa što bi neko ko me ne poznaje, neki prostak kao što su ovi momci, mogao da shvati kao provokaciju.
    Pripadam srednjoj generaciji i primetila sam nešto što jeotvrdio i ovaj nemili događaj. Sa ljudima moje generacije, od kojih su neki čak i učestvovali u ratu, može se normalno i civilizovano razgovarati. Problem predstavljaju pojedinci uzrasta ovih mladih huligans koji su rođeni nakon rata i koji, verovatno, nikada nisu videli uživo Srbina, pardon, Crnogorca. Tačno da i njih neko vaspitava, očigledno njihovi ostrašćeni i neprilagođeni roditelji, naglašavam, pojedinci koji svojoj deci ne žele dobro.

    Drugo, znam da se Kralj uplašio za život, ko ne bi, sasvim je razborito učinio što je na zahtev napadača skinuo majicu, ali ono što je uzvikivao tom prilikom uvrefljivo je i ružno. Vladika Njegoš okreće se na Lovćenu kao propeler zbog tih jadnih reči.
    Malo dostojanstva i hrabrosti čak kaf je čovek u velikom strahu, nije naodmet.

  2. Pa šta ako je rekao da je Crnogorac ne treba biti maliciozan.
    Uostalom i jeste Crnogorac.
    Da neki čopor ostašćenih fašista vas okruži da vas povredi možda i ubije da li biste im vi ponavljali da ste izraziti antifašista ili biste pokušali biti makar neutralni
    Btw Srbin = Crnogorac sto i ovi koljači sa Rive znaju.

    1. Nisam maliciozna. Upravo ste, samo drugim rečima, rekli isto što i ja. Srbin=Crnogorac, mada danas očigledno ne misle svi tako.
      Kažem, verujem da se taj mladi čovek mnogo uplašio za svoj život, ponavljam, ko ne bi, skinuo je majicu sa grbom, ali mislim da je bilo suvišno da viče iz mora „NISAM SRBIN, ja sam Crnogorac“.
      Meni to zaista zvuči tužno i ružno.
      Da li biste i Vi, Dušane, isto rekli da ste se našli tamo?
      Kakva je razlika biti Crnogorac ili Srbin u trenutku kad napada čopor idiota?

  3. Jesu bili neoprezni nosivši klupska obeležja to u normalnim zemljama ili vremenima nije problem ali valjda ovi punoletni momci su znali gde idu.
    P..S. zar nije važno Čović mogao da sastavi uputstvo da se ne ističe nacionalnost i klub na javnom mestu u tom inostranstvu. Uspešni Mladi ljudi razmišljaju pozitivni žele pomirenje dok propalice protežu nož na najmanji povod. Te bi uprava zvezde trebala da propiše da se na tim zlim prostorima oprezno ponašaju – ako već moraju tamo boraviti.

  4. Brzo smo zaboravili Brisa Totona kog su beogradski huligani na smrt pretukli u centru Beograda zbog toga sto je nosio obelezja ino kluba, nedavno je u dvoristu XII BG gimnazije izbogden srednjoskolac zbog toga sto je preskrabao grafit lokalnog kluba.. Treba malo mi Srbi da se pozabavimo problemima u svom dvoristu.. Pun je Balkan nasilnika, sto je uzasno i nedopustivo, ali treba da pocnemo od svojih problema pa kad ih resimo polemisemo sta se desava u sesdnim zemljama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.