Džek Dorsi: Panker sa Tvitera

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Pankeri su protiv slobode misli i izražavanja? Od kad to?

    1. Sve duboko! Duboka drzava, a duboka i njena vojska, samo pamet plitka. @duboko grlo, pa vi ste potpuno lose skapirali sve u vezi ovoga. Svaka sloboda, pa i sloboda govora i izrazavanja ima svoje limite. Svaka sloboda, pa i sloboda govora i izrazavanja moze se konzumirati samo do mere do koje ne ugrozava slobode nekoga drugog. Sve preko toga je zloupotreba tih sloboda. Panker nije protiv slobode misli i izrazavanja. On je protiv njihove zloupotrebe, tj. pozivanja ljudi na sumanute akcije koje u ishodistu imaju ljudske zrtve. Da je panker bio samo malkice brzi, pet ljudskih zivota bi bilo spašeno! @duboki, sada malo jasnije? Mada, sa druge strane, lako je vama dubokima – imate sigurno resenje za lecenje Kovida koje vam je prepisao dr Narandzasti, a zove se Varikina. P.S. Koristim priliku i da vam izrazim iskreno saucesce povodom politicke, istorijske, eticke i raznih ostalih, osim fizicke, smrti Trampija. A ako vam nije tesko, obavestite me, molim vas, koliko ce trajati zalost srpskih afisionadosa za doticnim? Kao za pocivsim drugom Titom ili krace ili, mozda, duze ? Hvala unapred.

      1. Bravo Jana sve znaš, sigurno si naučila gledajući SNN. Ako ti misliš da su Trampovci, mirni porodični ljudi, pucali i ubijali u kapitolu, onda si sve pobrkala. Zamisli, jedini predsednk USA koji nije započeo nijedan rat, nijedan oruzani sukob, koji je počeo povlačiti vojsku iz celog sveta, koji je sve sto je radio i mislio izlagao na javnim mrežama, bez zazora, otvoreno bez kulisa, i tebi toliko smeta i raduješ se njegovom obaranju uz pomoć nevidjenih kradja. Ako nekog ne voliš i nisi za njegovu opciju onda znači možeš da kradeš i varaš do mile volje na izborima. Mogu veliki mediji i društvene mreze da spreče da se oglasi čovek koji je dobio 75 miliona glasova. Ako misliš da je to ok, onda stavi prst na čelo i zamisli se, dal znaš tačno šta se dešava ili si marioneta kojom maniplišu.

        1. A ne odgovoriste mi dokle traje sveopsta srpska zalost? A ako ja gledam SNN vi gledate i slusate SNS.

  2. Vodja slobodnog sveta, joga panker sa 44 godine i mindjušom u nosu.
    Samo takvi treba da nas vode.

  3. Novokomponovani „politicari“ se oglasavaju kukavicki samo preko socijalnih medija! Bez obzira da li se radi o Trumpu ili bilo kome od njih potpuno je nebulozno da biraju nacin adolescenata/kinja da saopste svoje misljenje pored citavog tima administrativnih sluznebika a narocito PR-ova koji ranije uopste nisu postojali nego su politicari govorili javno i iskazivali svoje stavove. Nastao je totalni debilizam gde se starci dodvoravaju mladima kako su eto i oni moderni i „mladi“! I sloboda izrazavanja, naravno, ima svoje granice jer bi se inace sve zarvrsilo na mrznji i haosu!

  4. Zaboravili ste da kažete da se u Twiteru priprema daleko veća cenzura, kako je to i rečeno na sastanku sa izvršnim direktorom Twittera gde su raspravljali o cenzuri.
    Citat: “This is Going to be MUCH BIGGER Than Just One Account”

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.