Džinovski plakat na hotelu Ambasador u Nišu u znak dobrodošlice Vučiću 1Vučić na celoj fasadi; foto: M. J./ Južne vesti

U velikim dimenzijama, sa fasade hotela “Ambasador” u samom centru Niša uskoro će se smešiti Aleksandar Vučić, lider Srpske napredne stranke i aktuelni predsednik Srbije, prenose Južne vesti.

Kako navode JV, vlasnik hotela objašnjava da je to iznenađenje i znak zahvalnosti za predsednika koji bi trebalo da ove nedelje dođe u Niš, a zbog pomoći koji je država dala hotelijerima, ugostiteljima i građanima u vreme pandemije.

Velike korpe i dizalice na samom Trgu kralja Milana i obrisi bilborda koji podsećaju na svima dobro poznat lik prvog naprednjaka.

Fotografija će, sudeći prema početnim dimenzijama, ići preko cele zgrade, a to potvrđuje i vlasnik “Ambasadora” Ivan Spasić.

Dodaje da se bilbord postavlja kao znak zahvalnosti.

Na inicijativu hotelijera, privrednika, a uz podršku građana i istaknutih sportista grada Niša želimo da na ovaj način u znak zahvalnosti poželimo dobrodošlicu predsedniku – napisao je Spasić.

U vreme pandemije država je pomoć uplaćivala građanima, ali i ugostiteljima i hotelijerima koji su više puta isticali da su na tome zahvalni jer u tom periodu gostiju nije bilo.

Kako se nazire na bilbordu koji se postavlja, poruka će biti “dobrodošao predsedniče”, a kako će sve izgledati znaće se kada posao bude završen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari