Ekološke organizacije traže od odbornika da projekat Jadar ne bude u Prostornom planu Loznice

Ostavite komentar


  1. Odbornici će naravno glasati za Rio Tinto pod pritiskom vlasti, u to ne sumnjajte. Neće se odreći sopstvene udobnosti i zarade u nadi da će i po promeni vlasti moći da nadju uhlebljenje i zaštitu preletanjem u nove stranke koje osvoje vlast. Loznica je turistička destinacija koja svoj turizam nije uspela da razvije u punom obimu zbog hemijske fabrike „Viskoza“, jednog od najvećih trovača u bivšoj Jugoslaviji. Hvala Bogu ta fabrika se ugasila raspadom zemlje. A sada joj preti i Rio Tinto. Jedino gradjani ovog kraja mogu to sprečiti u saradnji sa ekološkim organizacijama. Plan za budućnost Loznice zasnovan je na turizmu i zbog toga je Loznica pre 15-tak godina proglašena za jedan od 10 najprosperitetnijih glasova Srbije u budućnosti. Pare dodju, i odu, i opet dodju, ali zdravlje se ne vraća.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.