Završeno gašenje požara u Čačku (VIDEO, FOTO)

Radnici noćne smene i građani su evakuisani, Vulin izjavio da nema povređenih i da je situacija pod kontrolom

Ostavite komentar


  1. Da li je neko od novinara izbrojao koliko je pozara bilo u Srbiji od pocetka ove godine ?

  2. Optuzuju termoelektrane za zagadjenje prirode. A ove eksplozije koje se desavaju pod ‘strogim’ nazorom cuvenih voi, bia, policije, sline, julina, vrhovnog komadanta u jednoj veceri zagade srbiju kao sve termoekektrane za godinu dana rada.
    Po komandnoj odgovornosti, ovde je najodgovorniji vrhovni komadant. Jer on zbog toga sto protivustavno vrsi sve ostalo, a najmanje ono za sta je po ustavu i zakonima direktno nadlezan, dopusta ovakve ogromne ekolosko-materijalne stete i slabljenje bezbednosti Srbije. Videcemo da je bilo i ljudskih zrtava.
    Vucic mora hitno da podnese ostavku, jer ako nastavi sa svojim halapljivim protivustavnim delovanjem, uskoro ce i cela srbija zavrsiti kao i sloboda-cacak, ….

    1. Kapetan milance
      Ne da treba da podnese ostavku, nego ga vojska treba staviti iza rešetaka pod hitno!

    2. Pa da cela Srbija eksplodira ministri a posebno veliki prvorođeni Štrumpf ne bi podneli ostavke ni za žive glave. To je bolesna vlast.

  3. Po meni nije u redu da ovakvu ekskluzivnu objavljuju stefanović i vulin
    Zar to saopštenje nije moglo da se ubaci u avav „medijski vozni red“…ipak će na sledećim izborima on biti nosilac svih lista..!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.