Elektronska evidencija o državljanima Srbije

Ostavite komentar


  1. Narod jos uvek, kao mis gricka svoje poslednje parce sira dok se nalazi u drzavnoj klopci i dok ga mediji hipnotisu da je sir jako ukusan i da mis ima svetlu buducnost.

    Kordinator Brnabicka, sve zajedno sa novim biometriskim dokumentima kompletira mehanizme nevidjenjong elektronskog pracenje i skore buduce brutalne diktature za sve one koji se ne uklapaju u antihriscanske "vrednosti" i zakone.

    Vojska dobro placenih botova je spremna da udari na svaki glas istine i proglasi ga za ludost. Dok su mediski mehanizmi cenzure spremni da cenzurisu ili odloze slanje ovakvih poruka u javnost, sve u nadi da ce zarada biti dobra. Jedino sto im je promaklo je da su dobili malo vise sira ali da nisu ni oni van misolovke.

  2. Da li je moguce da niko ozbiljan ne reaguje na "poslovno-tehnicku saradnju" dva munistarstva. Zar Vlada Srbije nije jedna "firma" koja ima predsednicu (koja kao nesto "komanduje") i ministre (odnosno ministsrke) koji rukovode ministarstvima na osnovu plana i programa rada Vlade? Ili su sve to (mislim na ministarstva) partijske prcije koje su "firma" svaka za sebe? A mozda i meni treba postaviti pitanje da li sam pao sa kruske. Ipak je ovo Srbija, a ne neka ozbiljna drzava…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.