Narodni poslanik Miodrag Linta sprečio rušenje nelegalnog objekta u Resniku, iz Elektromreža tvrde da je ugrožen energetski sistem Srbije

Ostavite komentar


  1. Ama ljudi, kakav Gaćeša i kakav Linta. Donese se pravosnažno rešenje o rušenu i ide se na izvršenje. Policija treba da uhapsi ometače izvršenja. Kakav poslanički imunitet!? Hoće li i ubicu štititi neko sa poslaničkim imunitetom !?

  2. Na ulazu u Vinču se grafi stambena zgrada na svega 10 metara razdaljine od dalekovoda iste takve snage kao u Resniku. Njih niko ne dira

  3. Gledao sam objekat koji je napravljen tik uz zgradu i to dosta kasnije ispod dalekovoda.
    Otkud linta da brani nešto što je nezakonito.Verivatno se radi o njegovom Krajišniku koji je namerno napravio svoj objekat ispod dalekovoda.
    Svi oni žele Centar grada ili svi su u Beograd otišli pa se tako i brane i onda se čudio što su ih Hrvati proterali evo zašto.

  4. Koji je narod birao bilo kog člana skupštine. Stranka ih je delegirala, tako da su to partijski delegati a ne narodni poslanici…

  5. Sličan slučaj kao i u Velikoj Plani,s tim što ovde preko puta,bespravna objekat je podigao inspektor za privredni kriminal,i niko mu ništa ne može,iako čujem da se žena,koja je suvlasnik drugog dela kuće,obraćala svim mogućim institucijama,čak i predsedniku Vučiću. To nam je ljudi Srbija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.