Epidemiolog Tiodorović: Broj zaraženih i umrlih od Kovida 19 znaće se tek kada se sve završi

Ostavite komentar


  1. Neće se nikad saznati jer posle kraja epidemije, a naročito posle izbora, tačan broj mrtvih neće više zanimati skoro nikoga, osim možda nekog ko će napisati neki krajnje dosadan naučni rad na tu temu.
    Tako je to, posle bitke, mrtvi nikome ne trebaju.

  2. Nadamo se da su dosadasnje cifre zarazenih i umrlih tacne, odnosno da naknadnom pamecu (tzv. analizom) ne mogu, na zalost, biti manje, vnego samo vece. Ali, sve je moguce, ako analizu budu pravili „pobednici“, ond se sve zna.

  3. Konacno da neko progovori…Moj suprig inace doktor veterine iz Raske,19.03.je legao na KVK Debinje radi operacije srca…Posle dvih detaljnih pregleda operisan je 27.03.uraden mu je baj pas..
    Post operativni tok je bio dobar,ali šestok dana od operacije stanje se pogorsava i dobija temperaturu.Posto posete nisu bile dozvoljene culi smo se telefonom.Po svim njegovim simptomima sam ukapirala da je zarazen Cividom..Doktori nisu reagovali,svakim danom je bio sve losije,tem.kratak dah .kasalj.Znala sam da ga polako gubim i da se muci..Za koronu na Dedinju sam saznala u petak preko nekih koleginica,a oni su to tek objavili u ponedeljak..Tada su ga prebavili na infektivnu i on je umro u utorak ujutru.Niti mi se ko obratio,niti sam dobila neke papire,za smrt me je obavestila policija…Volela bih da cela Srbija cuje jednu potresnu pricu.
    NISU GA CAK NI UVRSTILI U OVE PREMINULE …

    .

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 7

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.