Epilog tuče i pucnjave u centru Užica: Trojica Užičana u bolnici, policija traga za grupom muškaraca iz Bajine Bašte 1

Od trojice povređenih muškaraca, tokom današnje tuče i pucnjave u centru Užica, naočigled uspaničenih prolaznika i učenika obližnje osnovne škole, jedan je teško ranjen hicem iz pištolja, a dvojica su zadobila teške povrede u fizičkom obračunu koji je prethodio tom vatrenom okršaju.

Ceo događaj podseća na sličan vatreni okršaj užičkih kriminalaca iz devedesetih godina, koji se dogodio na, maltene, istom mestu i u trenutku kada je mnoštvo uplašenih ljudi bilo na ulici.

Sva trojica povređenih u današnjem okršaju su iz Užica i na lečenju su u užičkoj bolnici. Za četvoricom ili petoricom muškaraca, najverovatnije iz Bajine Bašte, koji su učestvovali u tuči i pucnjavi, a potom pobegli sa dva džipa, policija i dalje traga.

Još uvek nema zvanične verzije događaja ali, prema Danasovim saznanjima, nakon tuče u Ulici Lazara Mutape, na Aleksića mostu, u blizini stepeništa koje vodi do obližnje osnovne škole, usledila je pucnjava.

U tuči su je učestvovalo nekoliko muškaraca, za koje se sumnja da su kriminalci, a nakon toga je jedan od njih upucan.

Na muškarca koji je ranjen hicem iz pištolja, kako Danas saznaje, pucano je iz jednog od dva džipa koja su bila na mestu događaja.

Ranjeni muškarac je, bežeći sa mesta okršaja, kako se saznaje, zahtevao od vozača motocikla, koji je slučajno prolazio ulicom, da ga preveze u bolnicu što je on učinio i vozio ga dvadesetak metara.

Međutim, kada je ranjeni video policijska kola, skočio je sa motora i ušao u policijski auto, kojim su ga policajci prevezli do bolnice.

Ubrzo su stigli saniteti kojima su u bolnicu prevezena i dvojica povređenih u tuči.

Identitet lica koja su pobegla, navodno, još uvek se ne zna i za njima policija traga.

U istrazi, saznaje Danas, koristiće se i snimci kamera koje služe za video-nadzor okolnih zgrada i područja na kome se sve to dogodilo.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari