EU pomogla reformu javne uprave u Srbiji sa više od 200 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Nazalost, javna uprava nije servis grdjana i funkcionise kao da su oni njeni robovi. EU sipa novac u nefunkcionalni i nefikasni projekt i gradjani zato imaju sumnju u namere EU i njenih cinovnika.

  2. Ko koga laze? Da bi podneo zahtev da mi se ugradi trofazno brojilo i to u centru kod Vukovog spomenik potrebno je da podnesem iz katastra da sam ja vlasnik stana. A onda dranje sada umrezeno jer se placaju takse geodetskom zavodu za katastar i elektrodustribuciji. Trenutno katastar ne radi nego sve preko notara i advokata koji vas oderu da vam izvade uverenje iz katastra.
    Pa za produzetak zdravstvene knjizice potrebno je uverenje iz maticne knjige rodjenih. To se vadi u opstini i zacudo besplatan. Lep papir sa hologramskom
    zastirom svake godine ga uzimam. I licna karta koja je na cipu morate u fotokopirnici da vam je odstampaju i platite jer nemaju citace kartica ovi iz fonda za zdravstveno osiguranje.
    Ovi nas deru sa raznim taksama i uverenjima i jos im EU daje pare za to.

  3. Hrvatska-SEDAM MILIJARDI EVRA BESPOVRATNO
    Bugarska -DVANAEST MILIJARDI EVRA BESPOVRATNO
    Rumunija-15-20 MILIJARDI EVRA BESPOVRATNO
    Srbija i ostala boranija…kikiriki,semenkeee,kikiriki semenkeee…

  4. EU…dala velike n o v c e …za reorganizaciju..osavremenji smje rada Javne uprave.
    Pare date, a kontrolaEU je očigledno izostalo , svakako ne baš i slučajno.??

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.