Fehratović: Bojkot promenio odnos prema Bošnjacima

Ostavite komentar

  1. Pazite samo da ne popisete celu vasu dijasporu i da je podvedete pod stalno nastanjene. Neke manjine ili se ne popisuju, ili popisu i one koji decenijama nisu krocili ovde.

  2. Bojkot popisa?! Da li je to finta da pokažete da vas ima mnogo više od stvarnog broja. Nemojte bojkotovati u Raškoj oblasti, a u sandžaku (administrativnoj jedinici Turskog carsta, ups pa ono više ne postoji na ovim našim prostorima) radite šta želite.

Ostavite komentar

Društvo

Zašto su društvene mreže preuzele primat od televizija 8

Zašto su društvene mreže preuzele primat od televizija

Građani Srbije najviše vremena provode uz društvene mreže, dok se gledanost televizije u poređenju sa prošlom godinom povećala za dvadeset i više minuta dnevno, pokazalo je istraživanje Centra za slobodne izbore i demokratiju u okviru programa "Nove pismenosti“.

Naslovna strana

5. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.