FHP dužan da Dikoviću plati 550.000 dinara

Ostavite komentar


  1. Jedna od retkih "svetlih tacaka" Beograda i Srbije je upravo Fond za Humanitarno Pravo (FHP) g-dje Natase Kandic koji pokazuje Evropi da "sve nije trulo" u drzavi Danskoj odn Srbiji..Uz svako postovanje ali Lj.Dikovic osoba sa poljoprivrednom facom je kod "demokrate" B .Tadic na brzinu dobio cinove i postavljen za "glavnog sherifa" vojske Srbije. Postavljen je zbog "herojstva" na Kosovu odn zbog paljenja,
    pljacki i ubijanja u "juznoj pokrajini srbije". Preko visokih kazni korumpiranih rezimskih sudova pokusava se zadati smrtni udarac jednoj od retkih institucija koja se ne sluzi lazima i izmisljenim mitovima koje ce na kraju dovesti citavu Srbiju da stane "pod jednu sljivu". I tu ce im biti komandant Lj..Dikovic zajedno sa onima koji su ga i postavili. I ovakvi hoce u Evropi … ???

  2. E moj Charli, jel ti ta Natasa dala , pa da je tako branis. Sram vas bilo, sve skupa koji ste protiv svoje drzave. Zasto zivite u njoj i sigurno uzivate u ponekim beneficijama od te drzave.

  3. SVAKAJ““ TICA U SVOM JATU

    "Prema Beogradu marširaju četiri kolone. FHP je već u Beogradu."
    N. Kandić

  4. @Charli -Beograd
    Натша, ти ли си?

    Е, па, доста је било некажњеног лагања и пљувања по Србији и њеним ратницима! Богу хвала, ова вест ће обрадовати оне којима је помоћ најпотребнија-кориснике услуга истинских хуманитарних организација!

  5. Ovaj Dikovic je bas moralna gromada! Generalcina u PM! … Kao Ratko Mladic… Sram te bilo generalcino, i ti snosis odgovornost za pogibiju 7 osoba padom helikoptera. A i sudstvo nam je za sramotu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.