FHP: Selo Kukurovići 25 godina čeka pravdu

Bez pravde 25 godina

Ostavite komentar


  1. Svi u Srbiji znaju da je tokom genocida u Bosni vrsen i tihi genocid nad Bosnjacima u Srbiji i Crnoj Gori. Svi mi znamo da je polpiticki vrh Srbije i CG isplanirao Strpce, Severin, razna hapsenja i torture ali vecina nas to podrzava. Kako da ocekujemo da Bosnjaci i Albanci vole Srbiju kad im ona radi o glavi i da se osecaju kao Rohinge u Mianmaru. Jevreji i danas dobijaju odstete od raznih firmi koje su na bilo koji nacin imale veze sa ubistvima Jevreja tokom Drugog SR a Srbija kaze da su slucajevi zastareli. Vucicu, sta mislis o jednoj deklaraciji o zastiti svojih manjina jer su one ugrozene a ne Srbi u Bosni koji imaju drzavu u drzavi. od

  2. Procitah ovu vest samo iz jednog razloga. Naime skoro sam vodio raspravu sa jednim kolegom vezano za ove „ne vladine organizacije“. Ja sam tvrdio da su te organizacije krajnje pristrasne i da selektivno optuzuju samo jednu stranu za zlocine, rat i ostala nedela(citaj srbe).Takodje sam mu rekao da to sto NVO dobijaju toliko medijskog prostora pokazuje ciju istinu zastupaju mediji u Srbiji. Moj kolega mi je tvrdio da nisam u pravu i da su NVO nepristrasne i da se bore za osudu svih zlocina koji su se desili na prostoru bivse nam drzave. Naravno da i ovaj clanak pokazuje da moj stav o NVO nije bez osnova.

    1. Ovo se za tvoju informaciju dešavalo na teritoriji Srbije i žrtve zločina su državljani Srbije. Kakve gluposti o pristrasnosti Nv?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.