Fondacija Dragica Nikolić: Neka i drugi budu slavni

Ostavite komentar


  1. Gospođo Dragice, molim Vas, recite iskreno da li je Vaš suprug, vojvoda Tomislav Nikolić, regularno stekao fakultetsku diplomu?

  2. Ako je ova ulozila 1 gram truda ili 1 din.svog novca da ikome pomogne idem pod kolubarski most. Koliko bezobrazluka u ovoj izjavi! Vise sam ja pomogao slajuci sms na 3030 nego sto ova ide i tudjim novcem izigrava majku Terezu a vrh bezorazluka je kada nas ubedjuje da pravimo i radjamo decu! Od cega bre da ih gajim i izdrzavam? Da mi zena bude kao krmaca koja ce da radja a od dece od rodjenja da stvorimo socijalne slucajeve zbog njenog zamlate i kompanije? FUJ! Prava "gospodja ministarka"

  3. ne stičete vi preko fonndacije slavu nego pare i to velike. a kako se te pare stiču i iod koga i kako se troše, znaće se jednog dana kad neka revizija u skladu sa zakonom pregleda poslovanje fondacije.

  4. Nemojte napadati gospodju Nikolic, vidite koliko je sposobna pa joj sponzori iz inostranstva obezbedjuju i fensi garderobu da nas ne bruka po svetu. Od kojih para bi se tako lepo nosila kad sirotom diplomcu ne ostane ni cvonjka dok plati ratu kredita za crkvu u zavicaju i kiriju za ona tri ara teskom mukom stecenog stana.

  5. Čak i da su te i sve pare uložene u domaće projekte, većina delovanja koje fondacija obavlja, i način na to radi je ILEGALNO. Ovde nije reč o tome šta rade nego KAKO rade.
    Ako hoćemo bar privid pravne države onda naterati ovakve posebno da poštuju zakon.
    Sve što je fondacija uradila dobro mogla je i poštujući zakon, ali nam pokazuje iz dana u dan da zakon ne važi za sve, i da nismo svi isti.

  6. Ovo saopstenje je lose napisano. Oni koji servisiraju D. Nikolic i rade na njenom ugledu u javnosti ne shvataju da kad zelim da ucinis dobrocinstvo, a to mi obican svet znamo, to se radi daleko od javnosti, tiho jer nije vazan darodavac nego dobrocinstvo. APelujem ovde da se na zasedanju skupstine raspravi problem ove sporne fondacije. 1. Da li moze javnosti da se kaze sta zakon dozvoljava a sta ne kada su u pitanju ovakvi fondovi. 2. Posto je jasno iz ovog saopstenja da fondacija NIkolic ne razume koncept dobrocinstva, kako je moguce da fondacija radi cetiri god i da ih NIKO ne proverava? 3. Dalje fondaciji NIkolic nije jasno da oni ne mogu da se zovu DN jer ona nije glavni donator. 4. Da li fondacija ima predstavu kako nakaradno izgleda sve sto rade i pisu kad kriju ko su donatori? 5. Fondacija zaposljava jednu od osoba iz klana Karic, svi odlicno znamo o kakvim se ljudima radi; lonac je nasao poklopac ..odnosno kada tu rade osobe za koje se zna da su i te kako krali i terorisali narod kroz razne Mobtele, otimacinu iz srpskih firmi devedesetih, sad treba da verujemo da su to neke nove osobe.. Da pojasnimo fondacijo NIkolic, nikog i nije briga za vas sve dok ne pocnete da krsite zakon. Pokazite knjige poslovanja javnosti da ne bi bilo zabune. NIko uopste ne zna kako je Nikolic tako nepismen mogao ovde uopste postati predsednik? Kakav blam za Srbiju i sramota ! I mesto da se skloni on se hvali da uzima mito i drzi fondaciju na ime svoje zene ..ali sta se cudimo. Pa u javnosti sami Radikali kazu da ih je Nikolic opljackao i pobegao; Na zalost to je srpska stvarnost, daleko su NIkolici od bilo kakvog dobrocinstva za njih je i pojam recnika, osnovnih poslovnih i moralnih vrednosti za sada ostao Neproucen, vidi se iz onoga sto gledamo kao nacija evo cetiri godine. Glasam da se hitno ukine Andric venac i da NIkolic ode u penziju. Oni su preskupi za nas..Novac treba usmeriti u zdravstvo i obrazovanje; tu ce biti koristi i te kako.

  7. E, pa za stecenu "slavu" , treba dobiti i neki slavni orden. Iz nje cujem glas vecine stanovnistva, koji su ovo odabrali jer i oni smatraju da smo mi jako slavni.

  8. Niko ne kritikuje Nikolice zbog sticanja slave, vec svi traze da se uspitaju osnovane sumnje da Nikoluci preko fondacije pretacu novac iz raznih izvora u svoje slamarice!

  9. Novci tuđi, a fondacija Dragice Nikolić? Da bi se jedna fondacija tako zvala, gro novca bi morao da je iz džepa dotične, a nije. To je samoreklamioranje tuđim parama, videla Dragica da se konj potkiva…

  10. Botovi dobili nalog da ne komentarisu objektivne i ispravne stavove citalaca lista Danas, ali samo po ovom pitanju.

  11. Da bi IKO,,bio slavan,, Moraju iza njega da se Nalaze i,,slavna dela,, Poznata javnosti,iz svih dosadašnih radova,pa bi ulagači ili donatori Bili DOSTUPNI JAVNOSTI JER BI BILI,,JOŠ SLAVNIJI.Al,,nelezi vraže, ovde je samo,,slavno,,saopštenje, sve u stilu i difoltu dinastije nam,,slavne ,,vojvode iz Bajčetinu, ili poznatog stiroporca,prvog u istoriji Srbije..

  12. Pocele su pripreme za predsednicke izbore. Objavite listu donacija i listu isplata umesto sto godinama saljete ovakve dopise …

  13. Svetu se ne moze ugoditi.
    A sto je ovo vreme najgoreg kapitalizma__pa to je narod izabrao:"Promene pa makar i na gore"
    A i od ovoga ima gore_ne daj boze.

  14. Mislim da mozda poazete Kragujevac ….ali Kraljevcani a ne dosljaci bas nista ne dobiju od nijedne vlasti…zato nam deca samo begaju iz kraljeva….sramota vise kako prva dama se modira dok narod lipse im gladi.

  15. Bolje bi nikolićki bilo da se priseti kako je ne tako davno bila u kineskoj obući.
    Bilo bi lepo od nje da prizna koliko je od tog silnog humanitarnog novca smestila na svoj privatni račun, Pošto se GALOPIRAJUĆI približava vreme za dokaze o poreklu PRVOG MILIONA!!!

  16. Ne volim ni jednu fondaciju , jer uvek ima onih koji se bogate na racun fondacije , plaćaju zakup , troškove reprezaentacije kafa, sokovi i razna pića , plate zaposlenima koji ne rade humanitarno već dobro naplate . Čak i kompjuterska oprema , pored fondacije snabdeva i neke kod kuće. Kad sam uradiila projekat za humanitarnu fondaciju "uvek sa decom" finansijski i poklonila im kompjuter nisu hteli da se finansijski vidi u izveštajima za šta sve pare odlaze. Sve fondacije su lov u mutnom gde se ne vidi po stavkama zašta je sve novac dat.

  17. Ne volim ni jednu fondaciju , jer uvek ima onih koji se bogate na racun fondacije , plaćaju zakup , troškove reprezaentacije kafa, sokovi i razna pića ,mobilni, plate zaposlenima koji ne rade humanitarno, već dobro naplate svoj rad.
    Čak i kompjuterska oprema , pored fondacije snabdeva i neke kod kuće. Kad sam uradiila projekat za humanitarnu fondaciju "uvek sa decom" finansijski i poklonila im kompjuter nisu hteli da se finansijski vidi u izveštajima za šta sve pare odlaze. Sve fondacije su lov u mutnom gde se ne vidi po stavkama zašta je sve novac dat.

  18. Pa kako da postanemo slavni kad nismo Nikolici a i nemamo donatore a ovo malo penzije sto mi dodje posle ihihi godina cekanja nema ni za osnovne potrebe

  19. Ne znam zasto gospodja vredja! Ne postoje osobe sa posebnim potrebama. To se smatra uvredljivim izrazom za sve ljude cije su potrebe iste…

  20. Dragica, daj bože, da ta naša država Srbija postane tako jaka, da se unutar sistema ne stvaraju neka dodatna humanitarna društva, humanirani sponzori i fundacije. primer iz Slovenije, država troši pare u zdravstvu (netransparentna javna nabava ) a narod zbira zamašče od plastičnih flaša za vodu, da bi malo dete poslali u inostranstvo na operaciju srca.

  21. Gospodjo ako ste dobrotvor i donatot zasto dobijate platu od 154000 hiljade dinara ?

  22. Toliko je tih fondacija za pomoć ( Privatnih ) a nikad se bednije nije živelo u ovoj Srbiji .
    Navešću i primer Grada u kojem živim to je Bela Crkva .
    Grad ima ukupno 3.170 penzionera od toga 1.470 penzionera ima penzije ispod 15.000 dinara kojima za poslednjih četiri godine niko ničim nije ponudijo u bilo kakvoj pomoći . Žalosno da pojedini preživljavaju preturajući po uličnim kontejnerima da bi kako-tako preživeli . Nije to davno bilo 1986. godine Opština je imala po popisu iz 1981.godine 25.743 stanovnika a zaposlenih 8.341 od toga direkno zaposlenih u proizvodnju 6.405 zaposlenih .
    Na birou rada bilo je približno 900 prijavljinih nijedan sa Višom i Visokom stručnom spremom .
    Danas šta reći osim Katastrofa .
    Radnik je najponiženiji čovek .
    Najpopularnija rečenica vajnih preduzetnika je : Ako ti se nesvidja uzmi radnu knjižicu i idi .

  23. Dragica Nikolić je prava dama i sa ponašanjem i sa izgledom ! Svaka joj čast !

  24. E pa gooospodjo NIkolić, Nosite moje devojačko prezime. Poplava u Obrežu. Dolaziste. Mi jorgane, dušeke i posteljinu ne vedesmo. Pisala je wsva štampa. ni toliki kamioni ne porodjoše. Ulice još uvek razrovane. Paštete pojedoše humanitarci. Pomagala iz inostranstva ne videše invalidi. gde završiše. Plastenik, ne dobih , a poplavljena mi sva obradiva zemlja. Branković izginu sa mnim i nazva me lažovom. Sad mi kiša ulazi u kuću Ovi tvoji kažu da lopatamo iz SNS, a Kruševac put da sami asfaltiramo, srećemo vodu. Gore je od Tita. On je nešto gradio, a gde su završili, ako su uopšte stigli Vaši pokloni u mnoge Obreže. Na privatne račune u opšštinarske i komisijske džepove. Kome se žaliti. E tad tek najebeš. Nisam prosta, al sam besna. Školovanija sqam i ja i suprug od tebe i tvog muža, plqaćamo sve dažbine i sve kupujemo, za razliku od vas. Od hrane, benzina, nemamo telohranitelje imamo kučiće, a vinekad čuvaste kokoške. Slobodno me potražite i obidjite Da se ispričamo. Al i kod mene se zakazuje vreme posete. Ja sam žena koja radi 20 sati kućne poslove bez obzira na diplomu. Pošaljite joj da pročita.

  25. Dragici predlažem, da se u Srbijiobavezno uvede zakon, da se operacije dece u inostranstvu finansiraju iz državnog proračuna a da se plate poslanika i ministara finansiraju iz fundacija, humanitarnih udruženja i zbiranje zamašaka od plastičnih flaša za vodu i sok

  26. ……saopstiti imena donatora i iznos sredstava koji doniraju…..i u koju svrhu …samo tako …to se moze nazvati humanitarnim radom….

  27. Jeste li u potrazi za poslovni kredit? osobni zajam, kuća kredit, auto kredit, studentski kredit, debt consolidation kredita, unsecured krediti, poduzetnički kapital, itd .. Ili ste odbijen kredit od banke ili financijske institucije za bilo kojeg razloga. Mi smo privatni lenders, kreditiranje poduzeća i pojedinaca u niskom i pristupačne kamatnu stopu od 2% kamatne stope. ako je zainteresiran? Kontaktirajte nas još danas na ([email protected]) i dobiti kredit danas
    Pozdrav,
    Fredrick Peterson investicija Team

  28. Dobre vijesti svakom zainteresiranom za dobivanje kapitalnog zajma i drugih oblika kredita za različite namjene.
    Koristimo platformu za oglašavanje na mreži naše tvrtke "OMEGA FINANCE LIMITED" kako bismo najavili široj javnosti da nudimo zajam privatnim tvrtkama, pojedincima, vlasnicima tvrtki e.t.c uz nisku kamatnu stopu.

    Ovo je obavijestiti javnost da je naša zajmodavka globalna organizacija koja posvećuje pružanju brzih osiguranih gotovinskih kredita kvalificiranim osobama i tvrtkama uz subvencioniranu kamatnu stopu godišnje. Pomogli smo brojnom broju pojedinaca i organizacija koji su suočeni s financijskim teškoćama u cijelom svijetu. Kada se prijavite s nama, prijavljujete se s pouzdanom tvrtkom koja brine o vašim potrebama za financiranjem. Mi ćemo se pobrinuti za vas kroz cijeli proces.

    Dođite danas u naš ured ili nas možete kontaktirati putem e-pošte Madam BRIDGET COOPER: [email protected]

    Možete dobiti sljedeće zajmove od nas;

    Zajam za poslovni kapital,
    Osobna pozajmica,
    stambeni kredit,
    Zajam bez duga,
    Obrazovni kredit,
    zajam za uspostavu tvrtke,
    Pojedinačni zajam,
    Zdravstveni zajam
    Poljoprivredni zajam
    Car zajam

    Slobodno nas kontaktirajte danas i doživite priliku za promjenu financijskog života koju naša tvrtka nudi. Budite svjedoci naših ponuda danas kako biste mogli obavijestiti druge kojima je potrebna zajam kako biste doživjeli i financijsku slobodu koju imate.

    Još jednom možete nas kontaktirati putem e-pošte Madam BRIDGET COOPER: [email protected].
    Hvala vam.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.