Francuski ogranak AI: Uzbunjivač Obradović – Srpski Snouden

Ostavite komentar


  1. Gospodo Francuzi ucinite dobro delo, zaposlite gospodina Obradovica u vasu vojnu fabriku.

    1. Samo da se slobodane ne zaposli u „tvoju vojnu fabriku“ pa da osim sto u toj situaciji ni on kao ni ti sada nista ne bi radio, ali tvoj problem je sto bi morali da delite jedan sendvic.

    2. Pa šta i da Obradovića zaposle u svoju vojnu industriju’ Tamo se ne događaju ovolike pljačke i muvačine kao u od Vučića, porodice i SNS-a uzurpiranoj, tačnije porobljenoj Srbiji. Obradović verovatno ne bi imao dovoljno materijala koje bi u Francuskoj mogao da „pušta u javnost“ u cilju sačuvanja fabrike!
      Slobodane toliko samo da znaš i da ne pišeš gluposti, poređenjem Srbije sa Francuskom!

      1. U Francuskoj, ili SAD, svejedno, završio bi u „bajboku“ gde bi imao dosta vremena da okaje grehe. Samo ….l, kome je svest pomračena mržnjom prema nekome od aktuelnih vlastodržaca, može da poveruje da jedan Srbin, formata ovog moralnog gologuzana, može da uzbunjuje srpsku javnost, preko Bugarske koja, gle čuda, ima istu ili sličnu vojnu industriju i koja se bori da otme koje parče „kolača“ od „poštenih“ Francuza i „zločestih“ Srba, Amerikanaca ili Namaca. To što ste Vi gastarbajter u Francusjokj ili Nemačkoj, i što Vam je svest i savest smeštena u buragu ne znači da su Francuzi tako i toliko prepošteni. Srbija se nikada ne može porediti sa Francuskjoim jer nikada nije, kao kolonijalna sila „ispijala krv“ stotinama miliona ljudi. To što možete da kupite brdo krmetine ili piletine kljukanih hormonima, ne znači da su Nemci bezgrešni. Ne zaboravite pobili si, ako ništa više, barem tridesetak miliona ljudi. Medju njima, verovatno ima mnogo onih iz Vašeg sela ili neko od Vaše rodbine. Nije sve u „kukuruzu“ gospodine.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.