Fridom haus: Kritike zbog izbora, Savamale i medija

Organizacija u godišnjem izveštaju navodi da je stepen demokratije u Srbiji najniži od 2005. godine

Ostavite komentar


  1. Rušenje vile u Šilerovoj!!! Setite se, pa neka čita kako ko hoće. Je li rasvetljeno? Koji je razlog rušenja, a ne izdavanje u zakup, na primer?

  2. Od dolaska na vlast sns i aleksandra vucica u srbiji je zavladao mediski mrak.totalna obespravljenost gradjana.ne primenjuje se ustav i zakoni.postojeci zakoni su doneti ad hok da rese pojedinacne slucajeve partiskih mocnika.korupcija mito reket od strane najvisih funkcionera partije i vlade su se pretvorila u otimacinu privatnih objekata i firmi.nezaposlenost i beznadje mladih a i starijih kadrova koji ne odgovaraju ili treba da ustupe mesto partiski dovedenim nestrucnim ljudima…i tako..otimacina stecenih prava kao penzije…i sta reci …tuga sirotinja mrak beznadje…to je vladavina aleksandra vucica…i sta reci jos pet godina da jedan covek bude predsednik drzave predsednik vlade svi ministri i narod…pa mi obicni smrtnici i ne treba da postojimo.kolektivno se iselimo u neku drugu zemlju gde bar mozemo da budemo obican narod gradjani..
    Ovde nema nade

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.