Gajović: Sumnjam u izveštaj Reportera bez granica

Reakcija državnog sekretara Ministarstva kulture i informisanja o novom izveštaju Reportera bez granica, po kome je Srbija pala za 14 mesta u odnosu na prošlu godinu

Ostavite komentar


  1. Kolika je nesposobnost vlasti u Srbiji pokazuje i ovaj cinovnik i njegovi odgovori. Izgleda da su svi naucili od Vucica da na pitanje odgovaraju pitanjem. I naravno da ne odgovore na veoma konkretno pitanje.

  2. Evo ga, vec se oglasio državni sekretar Ministarstva kulture i informisanja?! Doduše, on samo sumnja u izveštaj, za razliku od „pazi Ana“ koja je obično zapanjena ovakvim negativnim izveštajima o medijskim slobodama u Srbiji. Što bi rekla „pazi Ana“ mediji nikad slobodniji, nikad otvoreniji, nikad objektivniji… Sram vas bilo, ovakve Anine reči pobijate neistinama!

  3. Sa takvima kao Gajevic i ostalima koji se „staraju i brinu“ o slobodi izvestavalja javnosti pascemo jos vise, jer ne zele da sagledaju realnost i priznaju svoje dodvornistvo vlasti i posebno AV AV.

  4. Naš narod lepo kaže:“ Blago onom ko rano poludi, vas mu život u veselju prođe!“

  5. Ima li ko od novinara da upita drzavnog sekretara da li on smatra da bi trebalo nesto uraditi povodom ovakvog izvestaja? Recimo da vlada smatra da je izvestaj nerealan i nefer, ali svakako zahteva reakciju koja nije prosta negacija. Ako vlada nema plan za reagovanje, onda ne radi dobro svoj posao.

  6. Mi smo Severna Koreja za Severnu Koreju.Sampioni u negiranju/izvrtanju stvarnosti.

  7. Kako je neko mogao da mu postavi takvo pitanje? Pa naravno da ne moze da nabroji ni jedno jedino „delo“ koje je pozitivno. Cudo nije napomenuo da ce ubrzo na 100% svim tv kanalima sa nacionalnom frekfencijom da se nadje Pinokio u isto vreme jedno 5 minuta do punog sata, i to svakog.

  8. FATF, FREEDOM HOUSE, GRECCO, REPORTERI BEZ GRANICA I druge medjubarodne institucije su se urotile protiv AV zato sto ih je djilas kupio verovatno.Ajdeee bre ,a da priznate da nemate pojma to nije opcija OSTAVKE BRE

  9. Pod hitno formirati nezavisnu lekarsku komidiju sa ciljem utvrđivanja stepena neuračunljivosti gospodina Gajevića. Za njegovo dobro, i za dobro svih nas, treba čoveka lečiti.

  10. Ovaj covek je jedan od najbezlicnijih funkcionera. Nikada necu zaboraviti one izjave za RTS pretplatu.

  11. Moguce da Reporteri bez granica zavide AV na lepoti i postenju, pa pisu lose izvestaje?

  12. U normalnoj državi bi ovakav ,,dogurao,, eventualno do portira u vladi .Ali ovo je Srbija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.