Gašić zabranio komunikaciju preko vibera i skaja u MUP-u, pojedine uprave se oglušile

Ostavite komentar


  1. Policija pokazuje da više veruje stranom viberu nego svojoj tehnici, domaćoj Motoroli.

  2. Ovo što se tiče saobraćaja i gledanja kroz prste ja ne znam zašto se cimaju nadležni?Kod nas jedna crvenka za kafu završava pojas,normalno dve crvenke neki promolčić,a već ako stručno lice proceni da se tu ima više onda zelenka evroćanjka.Pa ti pij ako si mangup.Lako je kumu nacelnika da bude kafanski čovek.

  3. Da li se zna kada će kurs za policajce da izadje .Pošto je sada srednja škola u opticaju .

  4. Mozda covek ne zna sta je viber i skaj pa im zato zabranjuje da ih koristi.

  5. Preko skaja razumem,ali i preko Vibera?!
    Иначе,у оба случаја нешто ‘смрди’ ипи се можда ради о стилској бравури?!

  6. „Motorolo, motorolo, policijsko kolo“. Eeeee, to su bila vremena.

  7. @inženjerkinja
    Motorola nije domaća već američka. Malo ste ne upućeni.

  8. U ime mog kolektiva pitam ministra ovom prilikom,posto su nam druge uskracene,KADA CE TE ZABRANITI VASIM NOVIM KADROVIMA U PRIJEPOLJU I PRIBOJU DA PRETE PREMESTAJIMA I NOVOM SISTEMATIZACIJOM KAO I UGNJETAVANJU PROFESIONALACA?!?!? MINISTRE MI GUBIMO TOLERANICIJU I ZIVCE,UNAPREDJUJU SE NESKOLOVANI,A PROFESINALCIMA SE PRETI PREMESTAJIMA I DRUGIM RESENJIMA,MINISTRE NOVOM SISTEMATIZACIJOM DOBICETE NISTA OD POLICIJE I BEZBEDNOSTI U J.ZAPADNOJ SRBIJI. VASI NOVI KADROVI SU SAMO NAPRAVILI OGROMNU NERVOZU KOJA SE MOZE ZAVRSITI SVAKAKO SAMO NE POZITIVNO.

  9. Jbg, u vasim redovima obicno zavrse tupsoni koji nisu ucili na vreme, pa daj brze bolje ubrzani kurs opismenjavanja, ali dzaba, neki glupanderi ostaju glupanderi do kraja…. Dzaba sav trud oko njih.

  10. Najbolje zabraniti upotrebu mob. telefona dok su u smeni, kao u privatnom sektoru. Sve što ima preko stanice

  11. Treba covek da bude bas glup da bi pomislio da smena nekog ministra i dovodjenjem novog donosi neku promenu na bolje.

Ostavite komentar


Društvo

Proricanje krivičnih dela 10

Proricanje krivičnih dela

Tri karte za Holivud. Verujem da je svako gledao ovaj film u kome Branislav Lečić glumi komandira policijske stanice Gornje Polje, zaduženog da organizuje doček druga Tita. Kako bi sve bilo savršeno, on zabranjuje seljacima da drže stoku, zatvara sve koji bi mogli da predstavljaju "opasnost" i na kraju hapsi i rođenog brata koji je u tom trenutku došao iz Amerike, jer i on je sumnjiv.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.