GDF: Nasilno preuzimanje naših prostorija ima političku pozadinu

Ostavite komentar


  1. Pa naravno da ima političku pozadinu, to je tunjav pokušaj režima da vas prikaže kao opoziciju kako biste dobili neke glasove kad izađete na izbore, očekujem da vam nakon toga prostorije budu uredno vraćene.

  2. Platili su SVE do maja ? Koje godine ? Maj 2019. ili maj 2020. Nedefinisan članak novinara. Veoma bitna Ugovorna tj. pravna činjenica.

Ostavite komentar


Društvo

Pašić (SSP): Puka sreća da u sudaru dva voza nije bilo ljudskih žrtava 10

Pašić (SSP): Puka sreća da u sudaru dva voza nije bilo ljudskih žrtava

Poslanica Stranke slobode i pravde Tatjana Pašić izjavila je danas da je Vračarski tunel napravljen samo za putnički prevoz i nema instalacije sa protiveksplozivnom zaštitom, niti dodatnu procenu rizika od požara i eksplozije, pa je puka sreća da u sudaru dva voza nije bilo ljudskih žrtava, odnosno da se teretni voz nije zapalio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.