Gejts o teorijama da vakcine služe za ugrađivanje čipova: Jednostavno me ne zanima kuda se krećete

Ostavite komentar


    1. Mislite li da je prirodi potreban Bil Gejts za tako nesto? Gde je bio kad je harala kuga, kolera, tifus, boginje, spanska groznica …

      1. Španska groznica se nije širila sa čoveka na čoveka. Nikada naučno nije dokazano. Dokazano je suprotno. Rozenau eksperiment.
        Posle kuge tifusa u španske groznice se nije smanjila populacija već uvećala.

    2. U najsiromasnijim zemljama u Africi ljudi prave po 7-8 dece, jer retko koje dete uspe da prezivi 5. godinu zivota. Bolesti koje kod njih ubijaju decu kod nas su totalno istrebljene ili su svedene na minimum i to zahvaljujuci upravo vakcinama. Recimo, u Africi samo od malarije godisnje umre oko pola miliona ljudi. Kada bi tim ljudima poboljsali zdravstveni sistem, zdravstvenu negu i redovno ih vakcinisao od zaraznih bolesti od kojih umiru ponajvise deca, njihovi zivoti bi se stabilizovali i ne bi morali da prave toliku decu, sto bi automatski kroz 20-ak god. dovelo do smanjenja nataliteta. Bil Gejts i njegova fondacija najvise pomazu tim ljudima i totalna je budalastina da zeli da ih ubija vakcinama.

  1. Ako bi smo hteli mi bi za 5 godina mogli da napravimo Srbiju zelenu drzavu i najzdraviju u Evropi i to bez mnogo ulaganja.
    Za pocetak preispitati da li je jeftnije premreziti sa tramvajima Beograd a elektro autobusi neka idu u untrasnjost .Tramvaj sa sinama koje ce ici trasom kuda nece ici podzemna zelenica. U unutrasnjosti je potrebniji elektro bus jer sine i tramvaji su teze izvodljivi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.