Georgiev povodom oznake provladinih medija na Tviteru: To nisu mediji, već propaganda

Direktor Newsmax Adria za Danas povodom odluke Tvitera da RTS, Pink, Prvu, B92, Hepi, Tanjug, Kurir, Informer, Politku i Srpski telegraf označi kao medije koji sarađuju sa Vladom Srbije

Ostavite komentar


  1. Od presudnog je značaja stvari nazvati pravim imenom, Biti propagandista, nije isto što i biti novinar. Problem je što se propagandisti vređaju kada ima kažeš da nisu novinari, pa insisturaju na tome da je sloboda novinarstva ono što im se ne može oduzeti. To je potpuno isto kao kada bih se ja pobunio što me ne svrstavaju u Gornji dom Britanskog parlamenta. Oni sa novinarstvom imaju potpuno iste veze koliko i ja sa Gornjim domom.

  2. Potpuno i neporecivo tačno, šteta što Maja ne može da ukine Twitter (ili da ga kupi neko od novih milionera)

  3. Nadam se da kada se smeni ova vlast da ce svi radnici RTS-a odgovarati za svoje postupke posto oni iz 90-tih nisu odgovarali pa vidi sta nam se dogodilo jos jedna Bastilja!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.