Glumac Milan Marić na meti Sandre Božić posle govora na protestu „Srbija protiv nasilja“

Ostavite komentar


  1. Nikog nije briga šta piše tamo neka SNS nebitnjakovićka. Čovek je bio član LDP-a. To je doživotna diskvalifikacija za bilo kakvu društveno-političku aktivnost.

  2. Sandra Bozic- to je valjda ova „pristojna“ Srbija o kojoj prica Brnabicka. Ko nas je kleo doveo ovu alapacu da pljuje pristojne ljude.

  3. Sandra nisam znao da i ti podržavaš osuđene ratne zločince ? ? ?

  4. Ovo je samo primer da ko god se drzne da kritikuje vlast, sluzba ce da kopa i kopa da nadje nesto ako nema, onda slazu i svi u glas to ponavljaju. Hvala Milanu sto je istupio i sto ne cuti.

  5. Milan Maric je jedan od najtalentovanijih mladih glumaca danas i njegove role su remek dela glume.A sta je tacno ta Sandra?Ja stvarno ne znam.

  6. Da je ovaj glumac video koliko je Srba pobijeno i koliko je sela spaljeno u srebreničkoj opštini i kakva su zverstva činili muslimani ,verovatno ne bi pristao da čita ove gluposti pripremljenih svedoka u Hagu.Sramota za scenaristu i ovog glumca.Odmah da se izvine srpskom narodu i da imaju svoje grehe.

  7. Da Sanra Bozic kojoj je pristojno ponasanje strano uzima u usta ovog pristojnog glumca je nista drugo nego drskost.

  8. Koja je ovo priča,znači narod kolektivno ima da ide u Lazu.Marića proziva,a istog tog i ostale su debelo platili da snimaju serije filmove preko RTS,Kopernikus MTS ko zna koga,a isti taj Marić spominje bombe i ratove,pa druže nije 2000 pa da ide ta priča,imali smo period DS-DSS vladavine pa tek onda SNS a to se uporno zaboravlja.

  9. Zar je ovo rečnik jedne dame i majke, baš ste me razočarali. Da li su napadi na pošten svet uslov da uđete još dublje…

  10. Sram vas bilo, dosta smo slušali vaša vredjanja. Sami sebi dajete autogolove. Mladost, talenat, iskrenost..on će da trajae i gledaće ga sve generacije. Šta ste umislili KO STE VI? Vi ste prolazni a veliki glumci večiti

  11. @Dobri Irac
    On se već izvinuo, tj. vinuo tamo gde Sandra Božić nikada neće, možda ste hteli da kažete „izvini“, ali čemu pismenost…?

  12. Dobri Irac/ baš i nisi toliko dobar. Ima nas i onih koji su bili u Hrvatskoj i Bosni i videli neviđene zločine od kojih se diže i kosa na glavi. Svakom je žao žrtava ali one nemaju stranu. Napunio ti je pink i happy glavu. Mućni malo. Poštovanje godine Mariću.

  13. Sandra nekog da vređa, pa nije mu za crno ispod nokta.Milan Maric je ime u svetu filma i pozorišta .Ona je jedna iskomplesirana sluga nakaradnom rezimu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.