Glumica Nada Blam u Majdanpeku otkrila mališanima vrednosti druženja 1Foto: J. B. K.

Mlađi osnovci iz Majdanpeka i Donjeg Milanovca saznali su nešto više o vrednosti druženja i pravilnog odrastanja uz pomoć prvakinje Narodnog pozorišta u Beogradu, glumice Nada Blam. Dramska igrarija “Naka Superbaka” istovremeno je kroz humoristične primere pokazala mališanima kako mogu da prevaziđu konfliktne situacije, kako da reše određene probleme i kakva je čar druženja i igranja sa vršnjacima.

Živopisne, humoristički ilustrovane situacije u dramskoj igrariji “Naka super baka” pokazale su majdanpečkim i osnovcima mlađih razreda Donjeg Milanovca kako se pronalaze najbolji načini za rešavanje problema sa kojima se deca susreću i daju provereni recepti za uspešno rešavanje velikih problema malih ljudi.

Naku Superbaku tumačila je Nada Blam, prvakinja Narodnog pozorišta u Beogradu, koja je kroz humoristične primere pokazala mališanima način da prevaziđu konfliktne situacije i reše određene problem, pokazujući im pravu vrednost druženja i pravilnog odrastanja.

Osnovci koji su s pažnjom pratili sve što se dešava na sceni potvrdili su mišljenje starijih koji su zajedno sa mladom publikom gledali “Naku Superbaku” da je reč o dramskoj igrariji koja nosi edukativnu poruku i koja decu usmerava da se konflikti mogu rešiti in a drugi način, a ne svađom.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari