Gnjatović: Kod indijskog soja korona virusa zabrinjava to što može da utiče na antitela

Ostavite komentar


      1. Pošto ste verovatno bežali iz osnovne škole sa časova prirodnih nauka – Multidisciplinarna naučnoistraživačka delatnost Instituta za primenu nuklearne energije odvija se u okviru bioloških, hemijskih, medicinskih i fizičko-hemijskih nauka kroz projekte iz oblasti osnovnih i primenjenih istraživanja. Rezultate svojih osnovnih istraživanja Institut realizuje i kroz razvoj i pripremu imunodijagnostičkih kompleta i biomedicinskih preparata i pružanje laboratorijskih usluga: endokrinološke, imunološke i biohemijske analize, praćenje kontaminacije radionuklidima kao i rekultivacija oštećenih zemljišta.

    1. Institut za primenu nuklearne energije obavlja istraživanja obavljaju u oblasti endokrinologije, IMUNOLOGIJE, biologije reprodukcije, metabolizma, glikobiologije, agroekologije i radioekologije.

  1. Ajde u 20 marki da ce pri kraju ovog cirkusa,svaka zemlja imati svoj virus ?! Virusi i nuklearna fizika nemaju veze sa vezom.

  2. Majko mila… Svako mesto ce da ima svoj sopstveni virus… Moj komsiluk ce da ima sopstveni virus… Ja cu da imam sopstveni virus… Pa dokle vise?!

  3. …razvijene su tehnologije za koriscenje nuklearne energije u oblastima energetike, medicicine, poljoprivrede itd.

    Ne shvatam kako nekompetentni pojednici bez dovoljno obrazovanja i znanja imaju hrabrosti da komentarisu clanak ciji je sadrzaj van njihovog poimanja!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.