Golubac posetilo oko 150.000 turista

Tvrđava Golubački grad biće mesec dana zatvorena za posetioce

Ostavite komentar


  1. Obavezno pogledati lokalni regionalni medij TPK Njuz i tekst pod naslovom „Kako krade predsednik opštine Golubac“. Molim i vaš list da tekst prenese u celosti! Sve u dinar sve u milimetar! Hvala Sunce naše

  2. Sve što je predsednik rekao apsolutna je laž. U Golupcu je čist kriminal. Novac za plažu: po projektu plaža košta 240 miliona. Granični prelaz: dva puta izvođeni potpuno isti radovi, pokradeno 6 miliona. Biciklisticke staze: pokradeno više desetina miliona. Manastir Tumane Mijović hteo da sruši jer mu bratija ne da novac od naroda. Svi školovani i mladi ljudi proterani iz Golupca. Mijovic pere pare preko JKP Golubac i par privatnika. Mijovic je nezakonito predsednik vec 5 godina jer je Agencija donela resenje protiv njega zbog sukoba interesa. Itd kriminal… E to vam je istina! To vam je napaćeni Golubac.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.