„Goran Papić je sve radio po nalogu Stefanovića“

Branilac bivšeg zamenika načelnika SBPOK-a govori za Danas

Ostavite komentar


    1. Nije to nista, navikli smo mi na jos vece afere, „plagijate“ pocev od Tome diplome, do mladjanog dr. Stefanovica,zamenili su pozicije s policijskog na vojnog tetkinog Kanadjanina i jos koferce predsednik skupstine, drustvo smo kratkog pamcenja…

  1. Ako su tacni navodi, postavlja se pitanje sto je to radio. Postoje institucije kojima se mogao obratiti.

  2. Krenula dakle otvorena hajka na dr Stefanovica. Ali samo po medijima. Od Tuzilastva jos ni reci zvanicno . Samo telegramski i dozirano u tabloide. Danas je ozbiljan list.

  3. Klasican primer „nisam ja“. Što se nije oglasio u medije kada su to trazili od njega da radi.

  4. Interesantna odbrana. Hoćete moju glavu, ali onda ide i vaša. Samo što se to ne može zasnivati na priči, trebaju i konkretni dokazi. Ako ih nema, prazna priča. Ako ima, eto dobrog osnova za nagodbu. Mada sve to zavisi i od toga šta je on to radio i šta mu je to Stefanović navodno naređivao. Ako se pokaže kao tačno, eto krupnog kriminalnog slučaja. Ima Stefanović za sve da plati, i za Savamalu, i za Krušik, i za…

  5. D li je „firer znao šta se dešava u konc.logorima? Znao ,odobrio i naredio, a da li je lično poznavao ss narednika Hansa i da li je znao koliko je Hans recimo 10.jula 1943. ubio logoraša?

    1. Misliš, da li je Tito znao za Jasenovac, za pogrom po Srbiji ’44. – ’46., za Goli otok… Znao, odobrio i naredio.

  6. Nebojša Stefanović treba da ode na poligraf da se vidi da li je ili nije kriv za pretnje Vučiću.

  7. Baš sumnjam da bi Tapušković kao odbrana Papiću nešto drugo i izjavio, u svakom slučaju, ne treba osuđivati nekoga pre vremena, mora se poštovati prezumpcija nevinosti, mi smo pravna država i to niko ne sme da negira. Važno je da se sve ispita po propisima. Ja iskreno ne verujem da je baš sve radio kao što je Tapušković rekao, Papić mi deluje kao jedan od onih, kako bih ga nazvao „bludnih sinova“, ali da ne prejudiciram, neka vreme pokaže.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.