Goran Vesić mora krivično da odgovara

Sagovornici Danasa povodom odluke zamenika gradonačelnika Beograda da javno objavi interni mejl N1

Ostavite komentar


  1. Nezakonito praćenje tuđe komunikacije je malo krivično delo ovog čoveka. Najpre je potrebno ispitati milione koje je uzeo u građevinskim maloverzacijama.

  2. Samo treba slusati predsednika sta kaze jer uvek sve kaze na prilicno kvaran nacin – mozda je neko iz redakcije to i dao Vesicu iz ko zna kog razloga (ucena, novac ili nesto trece) pa onda ovaj izjavljuje eto kao da odgovara sem ako nije bla bla bla. Ne mislite valjda da gosn predsednik to nije aminovao.

  3. hahaha covece kada nadjete pijanog dedu da vam tumaci kako je vesic dosao do maila 😀 jeste eno gasis na zici cita svaki mail koji salje jugoslav cosic 🙂

  4. Kažem ja, preletači su najgora sorta.
    U želji da se dokažu novom vladaru pogube i ono malo pameti što imaju, pa preteraju do – krivičnog dela.

    1. Slazem se sa konstatacijom. Na poslu gledam gomilu „kadrova“ G17 kako hvale SNS i AV. U komsiluku takodje. Izreka da je „poturica gori od Turcina“ i dalje vazi.

  5. Upornim kopanjem Beograda ruši vlast kojoj pripada. Nema bolje opozicije od G Vesića.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.