Građani 10 godina plaćali kanalizaciju koja nikada nije izgrađena

Ostavite komentar


  1. Zna se ko je na vlasti u Indjiji.. neprekidnp. Sps, jul, njihov saradnik DS…. bas kao Uzicka Republika, tako da prozovanie samo sadasnje vlasti je neumesno. Jesic se hvalisao kao uspesan gradonacelnik, pretvarajici obradivo poljoprivredno zemljste u gradjevinsko, samo za pare na ruke partiji i ko zna kome, a gradjani sami da izdvajaju za kanalizaciju. Sramota komunistkicka

  2. Gradjani Prvomajske ul, vec 60 god. cekaju na gradsku kanalizaciju.Od ove ulice pocinje M.M.Lug i to je naselje koje su gradjani izgradili svojim sredstvima – bez pomoci drzave. Svih 60 god. redovno placamo porez drzavi i posmatramo kako nas novac odlazi za sulude projekte nekih fontana koje pevaju i druge apsolutno nepotrebne i suvisne projekte u gradu. Gradjani naselja M.M.Lug ce na sledecim izborima znati kako da se revansiraju politici koja se odnosi na njihov zivot.

    1. Tako je to u zemlji „međ šljivama“
      Od 2006 se Savinoselci truju „pijaćom“vodom.A još i moraju da plaćaju što ih država truje.

  3. Ako će građani samodoprinosima graditi infrastrukturu onda treba ukinuti poreze!

  4. U jagodinse naplaćuje prečišćavanje otpadnih voda godinama a prečišćava se 10%

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.