Građani protestovali, komunalci se smejali i fotografisali

Nešić: Parapolicijska organizacija koja služi da štiti bogate i maltretira siromašne Organizatori: Hoćemo da ovo bude početak jednog opštenarodnog organizovanja protiv Komunalne policije
Održan skup ispred sedišta Komunalne policije u organizaciji Anarhosindikalističke inicijative

Ostavite komentar


  1. Pod hitno ukinuti ukinuti teroristicku organizaciju zvanu komunalna policija.Koje osnovao i zasto?

  2. Službena lica i legitimisanje su posebna priča. Misle da zato što imaju značku mogu da legitimišu kad god hoće zato što im se hoće, bez ikakvog objašnjenja. Jednom prilikom sam se zatekao u blizini mesta gde se dešavala nekakva akcija kao posmatrač, policajac je samo dobacio "spremi ličnu kartu". Na moje pitanje "nije problem, možete li mi samo saopštiti razlog legitimisanja, po zakonu o policiji ste to dužni" reagovao sa kolegom sa "šta se praviš pametan, uradi zato što ti ja tako kažem" umesto proste rečenice "jer ste potencijalni svedok". Pitam se razmišljaju li kakvu poruku šalju takvom bahatošću.

    Komunalci (beogradski pogotovo) nisu ništa bolji od takvih, samo kada sve to dođe na naplatu biće jao kuku majko.

  3. Komunalna policija je jos jedan od nacina kako narodu pognuti glavu a da se autori te toerture ne zovu polcija i vojska!
    Opozocijo, cemu vi sluzite!? Bili ste arogantni i naduveni kda ste bili na vlasti! Sta je sada? Gde ste da stanete u odbranu gradjana!
    Sram vas bilo!

  4. Komunalna policija??? Ista ko I bivsa srpsko-srbijanska jugo policija – ““druze, mi smo zakon: ako nisi Srbin, ne vredis nista!!! Pendrek! Nama tako poznat, nezaboravan!

  5. svi na ulice! nema druge,,, ukinuti komunalnu policijum u kojoj rade batinasi i nesposobni tj glupi would-be- kriminalci!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.