Građanski aktivizam počinje upornošću pojedinca (VIDEO)

Tribina "Šta sve (ne)možeš u Srbiji kada si građanin?"

Ostavite komentar


  1. Ja ne mogu da dodjem do imovine mog oca ni 3 godine od vestacenja, jer drzava ne zeli da iz lokala iseli lokalnog kriminalca koji bez osnova u istom boravi od 2009.Moj otac nije doziveo da mu se imovina vrati, a verovatno ni meni nece biti vracena.

  2. Slažem se da aktivizam kreće sa pojedincem (uvek bilo) ali isto tako građani i ne poznaju zakon i svoja prava a vrlo često i sami guraju stvari preko veze.

  3. Dzabe sve. Probas nekoliko puta i jedino sto mozes jeste da ostanes zapanjen nerazumevanjem, nestrucnoscu, nepredusretljivoscu itd… Na kraju shvatis uvek isto. Energiju, vreme i novac je bilo pametnije potrositi na nesto drugo!!! Primera pregrst.

  4. Zasto vecina gradjanki i gradjana veruje vec sestu godinu laznim obecanjima Vucica i SNS o boljem zivotu na odlozeno? Zato sto im on i njegovi nesposobni i nestrucni poltroni to ponavljaju iz godine u godinu.Da li neko od aktivista ili neka politicka stranka ponavlja da je rezultat rada bilo koje vlade na svetu ZIVOTNI STANDARD naroda? Da li se u Srbiji zivelo bolje 2012. ili 2017.godine? Naravno da pristalice AV zive bolje, zato i treba da glasaju za AV i SNS,A sirotinja, sta je sa njima…?

  5. Svi oni počinju da se aktiviraju navodno iz protesta prema vlasti, a ustvari time samo žele za sebe da pribave određenu korist. Svedoci smo mnogobrojnih takvih primera.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.