Građanski preokret: Eksplozija u Zrenjaninu dramatično upozorenje

Ostavite komentar


  1. Tako je to kada se esenesovci na vrhu države, pokrajina, opština isl. više interesuju koliko će sebi para kao provizije od nekome dodeljenih poslova strpati u džepove od kvaliteta izvođenja poslova, stručnosti, sposobnosti, broja zaposlenih i uvida u kvalitet već instaliranih postgrojenja. Od kada je SNS stupio na vlast, krade se na svim nivoima, korupcija -po međunarodnim izvorima informacija- je u Srbiji među najžešćim vidovima kriminala na globusu! A narod? Ko pita narod, neka se truje i u Zrenjaninu vodom, kad to isto vazduhom mogu i građani u Smederevu, pesticidima, fungicidima, industrijskim otpadima i otrovima svih vrsta po celoj Srbiji. Bar na tom polju smo dostigli smisao komunizma- svi smo isti -osim onih koji su sebi prigrabili vile i stanove na dosta čistom, šumovitom BG Dedinju!

  2. Povređenim radnicima u Fabrici vode u Zrenjaninu želim brzi oporavak, tehničkoj javnosti skrećem pažnju. Naime, mi investiramo u opremi i gradnji postrojenja ogroman novac, a u obrazovanju operatora ne marimo i ne dajemo ni dinara, a dešavaju se svakojake nedođije u rukovanju plinskim bocama, rukovanju opasnim supstancama i dešavaju se smrtni slučajevi i ogromna materijalna šteta. Odgovorni se sete, ako se sete, kada se dese havarije, eksplozije, kao ova u Zrenjaninu, da je trebalo nešto preduzeti u fazi projektovanja, gradnje, obuka kadrova i sigurno puštanje u pogon po personalu i opreme. Koliko eksplozija se desile u zemlji na plinskim bocama, kotlovima, sudovima pod pritiskom, u pogonima u Lučanima, a da odgovorni nisu nešto uradili na preventivi, obrazovanju operatera i stavljanje sve te pogone pod stručnim nadzorom, a imamo i stručne ustanove u okviru ministarstava, stručne ljude, po svemu sudeći, niko ih ne pita. Političari neka radi svoj posao, a stručne poslove neka ostave stručnim ljudima .

  3. Baš me interesuje jesu li vatrogasci morali da donesu svoju vodu, možda u balonima kao što je kupujemo mi Zrenjaninci otkad su nas usrećili sa „fabrikom vode“? Ne postoji ništa više što bi moglo da me iznenadi ili šokira od ove mafijaške družine SNS sekte, sve nebuloze su već potrošili. Motka tu treba, razjuriti bandu, zaposliti sudove, popuniti zatvore…

  4. Postovani sugradjani,dali se secate ovih imena:“ ilija devic,goran knezevic,bratislav tomic,predrag grgic,tanja dulovic,goran kauric,predrag jeremic itd.itd.“ !!???? Sve su to „kadrovi“ DS koji su umnogome „doprineli“ da budemo tu gde jesmo !! Ovi turbo-radikali u vidu SNS sekte,samo razradjuju ono sto su ovi nabrojani zapoceli !! Naravno bez „doprinosa“ SPS iz „zlatnih devedesetih“ (kada je sve zapocelo) ni njih nebi bilo ! Ista skola isto odstojanje !!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.