Građevinski inženjer Dašić: Za tragediju u Ovčar Banji krivi su Vlada Srbije i Ministarstvo građevinarstva

Ostavite komentar


  1. Висећи мост преко Нишаве у нишком насељу Брзи Брод? Ко је надлежан за контролу његове безбедности и редовно одржавање?

  2. Jasno da je krivica za smrt dve zene i vise povredjenih na strani organa RS i lokalne samouprave . Kakva je to zabrana prelaska mosta kome se moglo slobodno prici i.koristiti.ga.

  3. Pa nema aktuelne Vlade, tako da nema ni krivca…?? Krivci su verovatno- oni pre danasnjih experata…Sva sreca, nadzorne kamere su radile, nema nedostajucih 2 minuta…??

  4. Na žalost,ljudi su stradali.Zašto se ne poštuju sugestije stručnjaka koji su se za to ozbiljno školovali?

  5. Odgovorna je jedino vlada koja je fiktivna jer su u njenoj nadležnosti sve nadležne inspekcije,niko drugi,sem političke odgovornosti predsednici opština.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.