Gradska vlast u Kragujevcu ukinula subvencije za smeštaj dece u vrtiće

Udruženje privatnih predškolskih ustanova u Kragujevcu

Ostavite komentar


    1. Prvo to nije tačno i to svi znaju….ja sam predao dokumenta da žena i ja radimo i nema nikakvih problema…tako da vest nije tačna a i lako proverljiva

      1. Udruženje je saopštilo da će biti subvencionisan boravak samo one dece koja dolaze u vrtić, odnosno one čija oba roditelja dostave potvrdu o povratku na posao a kojih kako se navodi, ima oko 20 odsto.
        A ostala deca ne moraju u vrtic izgleda…
        Strasno

        1. Logicno.Ako majka ne radi ili otac neka sedi kuci i cuva svoje dete.I ja nisam svoje dala u vrtic i nisam mogla da radim jer nije imao ko da ga cuva a vrtic nije imao u mom mestu

  1. Sram vas bilo drzavo moja, nikakva prava nemaju nasa deca , ni besplatno skolovanje, vrtice , lecenje,prevoz da ne pricam o pomoci za decu , a bitno da se pomaze penzionerima i da im se uvlaci u d….. radi glasanja a za migrante da ne pricam , njima moze i stanovi i skolovanje i besplatne knjige na racun drzave i posle sto nam natalitet opada a da ne pricam koliko mladi odlaze iz zemlje. Zalosno bicemo manjina u nasoj zemlji a sramota ko vodi ovu drzavu sram vas bilooooooo dokle vise.. .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.