Grujičić: Dvoje povređenih u teškom stanju, ostali se oporavljaju 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Dvoje povređenih u tragedijama koje su se dogodile u Beogradu i okolini Mladenovca i dalje su u teškom stanju dok se ostali oporavljaju, izjavila je ministarka zdravlja Danica Grujičić. Iz smederevske bolnice je na kućno lečenje otpušten jedan od dvoje povređenih u masovnoj pucnjavi.

„Neki su pušteni kući iz incidenta koji se dogodio u okolini Mladenovca i Smedereva. Jedan momak je već pušten iz Smedereva, drugi je na fizikalnoj terapiji trenutno, njega pripremaju za otpust“, rekla je Danica Grujičić, prenosi RTS.

Ministarka zdravlja je dodala da je momak koji je bio u Kliničko-bolničkom centru „Dragiša Mišović“, a sada u Urgentnom centru, i dalje kritično, a da je devojka koja je imala velike povrede danas bolje.

„Svi pokazuju znake znake oporavka, sem devojčice koja je u Tiršovoj i momak koji ima oštećenje bubrega i koji je prešao iz ‘Dragiše Mišovića’ u Urgentni centar“, rekla je Grujičićeva novinarima, posle promocije novog udžbenika Katedre hirurgije sa anesteziologijom Medicinskog fakulteta u Beogradu.

Iz smederevske Opšte bolnice je na kućno lečenje otpušten jedan od dvoje povređenih u masovnoj pucnjavi u okolini Mladenovca i Smedereva.

Kako je potvrđeno RTS-u, na boničkom lečenju je ostao još jedan pacijent koji ima ortopetsku povredu, i kako dodaju, i on će do kraja nedelje biti otpušten iz bolnice.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari