Grujičić: Potrebno testiranje učenika na narkotike, ali treba utvrditi način

Ostavite komentar


  1. Hvala doktorki na mudrim savetima. Ja bih ipak prvo smenio agresivnog diktatora i SNS , ukinuo Pink, Happy i Studio B, Alo, Informer…ulozio u kulturu a ne u Zadrugu. Odlazite

  2. Za ucenika koji je pobio svoje drugare u osnovnoj skolije utvrdjeno da nije koristio narkotike. Ne rasipati energiju nego se skoncentrisatina resenje uzroka, a ne posledica problema.

  3. Trebalo bi testirati celu Vladu, ministre, narodne poslanike i predsednika na sve šta je ona napomenula! Bilo bi čudo neviđeno! Zamisli, otkad je postala ministarka, kao je napredovala i u razmišljanju! Ma doći će opet Jovanjica na dnevni red!

  4. Даница креће у нови рат против дроге зване џоинт који се често убризгава у вену а неретко се и попије. Најбоље да средњошколце позитивне на канабис сви окарактеришу као потенцијалне пуцаче и да отежавају тој деци живот јер су пробала нешто на журци. Жена се бори против ветрењачи док је главни узрок мањак родитељске пажње и педагошки пропуст, а за све наредне злочине су криви искључиво сензационалистички медији где каче име и презиме, слике спискова, типу оружја и оцене из историје починиоца. Срамота је какве „стручњаке“ имамо на власти и на битним позицијама. Не зна се ко је гори од ових дилетаната.

  5. Tako što ćete državne funkcionere testirati svakodnevno. Možda bude kašnjenja na poslu

  6. Treba ponovo na izborima utvrdite imate li legitimitet da donosite bilo kakve odluke. Jer Srbija posle 3 maja vise nije ista.

  7. Demonizovani smo kao narod – pogledajte ne samo decu nego i odrasle kako se oblače , tetovaže pa sila onih pirsinga a za ponašanje da ne pričam , drogirani naduvani itd i narodu je sve to postalo normalno – pa kad pukne kao ovaj mali što je uradio onda kuku lele – bitno je da svako ima svoja neka prava zato nam je i ovako – komunizam je zakon u mnogo čemu – nalazimo se u kandžama đavola a ne primećujemo – GOSPODE SMILUJ NAM SE

  8. U bivsoj fabrici Duga svaki dan su vrseni testovi na alkohol, prema principu lutrijskog uzvlacenja ko ce biti uzorkovan.
    Radilo se o fabrici sa velikim kolicinama rastvaraca, toplotnog kapaciteta da u slucaju eksplozije srusi pola centra Beograda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.