Grupa mladića čuva mural Ratku Mladiću, tvrde da su „iz kraja“

Ostavite komentar


  1. Bili šta da se desi u Serbij i dobr i loše, bilo da Vučko održi neki sastanak, bilo da se igra neka utakmica itd mira da se spominje Kosovo. Blesavi li smo mi Serbende

  2. Da li je neko od „čuvara“(ili lica koji se nalaze u zoni zabrane okupljanja?) legitimisan ili ne daj Bože priveden u SP, a još strašnije prekršajno kažnjen?Kazniti Skupštinu stanara što nije izvršila nalog inspekcije.

  3. Sta moze vlast da preduzme kako bi se branitelji murala udaljili sa javne povrsine i prestali da remete javni red i mir i spokojstvo stanara? Da li je skup prijavljen i zasto njih stiti policija u civilu? Priznajem, mnogo sam naivan, ako ne znam odgovor.

  4. Sramota za državu, ako je ovo uopšte država. Ovo je definitivno najgluplji narod na planeti, dokle god imamo ovakve „branioce “ lika i dela jednog ratnog zločinca , nama nema boljitka. Ko može neka beži odavde i to što pre !

  5. Ratko Mladić je najveća kukavica u istoriji srpskog naroda. Ubijati zarobljenike i civile nije herojski. Čovek bez imalo časti i morala. Kulavica nam je okaljala obraz za sva vremema, bežeći i skrivajući se ko poslednji bednik.

  6. Gde je policija sada,šta je sa javnim redom i mirom.Naravno,providna kao uvek je Vučićeva priča….

  7. Predlažem da se tamo lično pojavi naš hrabri Vučić, sa kantom kreča, i da baš on prekreči mural.
    To prebacivanje odgovornosti na stanare je nešto najmizernije što sam čuo u zadnje vremen.

  8. Ta priča o takozvanom generalu je zapravo odraz unutrašnje frustracije zbog toga što je Hrvatska ekonomski tigar u odnosu na Srbiju.

  9. Predstava za neuki puk je savršeno režirana i odigrana. Svaka čast svim protagonistima i onima koji su ih birali. Cilj je ispunjen.

  10. Ja se slažem da je Mladić zločinac i da treba da se prestane više sa tim, ispada da Srpska postoji zbog njega e pa nije tako, i evo do čega dolazi sada u Bosni, opet se kuva, sramota da velicamo zločince.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.