Hajka kikindskih naprednjaka ne prestaje: Zoran Milešević ponovo na poternicama, stubovima i novinama dok je račun grada blokiran 1Foto. privatna arhiva

Ulice Kikinde ponovu su osvanule oblepljene plakatima sa likom kikindskog privrednika Zorana Mileševića i natpisom „lopov“.

I loklalna štampa već nedeljama proziva ovog kikinđanina, bliskog Draganu Đilasu, stavljajući njegovo ime i sliku na naslovne strane, uz naslove „Otima od građana i dece“ i „Za sporne putarske radove uzima 2 miliona evra“.

Povod je blokada računa grada Kikinde, koja treba firmi „3D – Projekt“ da isplati 2 miliona evra za radove na putnom pravcu Iđoš-most na Tisi kod Ade.

Hajka kikindskih naprednjaka ne prestaje: Zoran Milešević ponovo na poternicama, stubovima i novinama dok je račun grada blokiran 2
Foto: privatn arhiva

Na pitanje Danasa o svemu što se dešava, Malešević je bio kratak i rekao: „Fašistički postupci !“.

Napadi na njega, kako kaže, traju godinama a od 2019. i 2020. godine Kikinda je često puta bila oblepljena plakatima sa njegovim likom.

Sada je hajka ponovo intenzivirana, kaže Milešević, koji je osnivač VKTV i bio je godinama u novinarstvu, o čemu je Danas pisao.

On i MIlenko Jovanov završili su i na sudu zbog međusobnih uvreda. ilešević je do sada bio napadan zbog televizije a potom i nakon privatizacije hotela „Narvik“.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari