Hajka na predsednika Sindikata policije zbog podrške građanima

Ostavite komentar


  1. Hvala gospodinu Dejan Đukiću na branjenju casti i ugleda svoje profesije. Oni koji su ga napali su promasili metu.

    Ima vise od 100,000 gospodina Djukica u Srbiji i inostranstvu. I tu ni bilioni ni milioni ni tajkuni ni rodjacke veze ni pretnje ne mogu nista….Bolje odustanite da maltretirate pojedince.
    Udruzenom akcijom svih gradjana, i onih koji su stajali pored reke, i vracali reke u korita, i onih koji su pisali grafite, i pevali za reke, i lajkovali i delili socijalne postove i pisali bravo i slali mejlove EBRD, NYT, Rojtersu i EEC itd.itd. i apsolutno svakom akcijom podrske svih ova je kradja za sada zaustavljena. Nazalost, da bi se u Srbiji reagovalo, potrebna je pretnja spolja, steta sto to ranije nismo znali.
    Sada svi na svu srecu znamo.
    Ako nastavite da maltretirate gospodina Djukica i sa kradjom bilo kojih reka u Srbiji* ne samo onih koji su u zasticenim podrucjima sto je manje od 20% teritorije Srbije* , moze da se primeni isti efikasan mehanizam.
    Eto makar neka korist od EU i sveta…

  2. Provetite ko sve drzi monopol na mini hidrocentrale, sve partijski kadrovi, da dobije dozvoli obican covek je NEMOGUCE.

    1. Ne treba niko ni da dobije dozvolu za MHE, koje su apsolutno neopravdane u svakom mogucem pogledu, ni partijski kadrovi, ni bogatasi, ni taste, ni obicni gradjani… MHE NE TREBA NI DA SE GRADE.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.