Hapšenja širom Srbije zbog nepoštovanja policijskog časa i samoizolacije, i širenja panike

Ostavite komentar


  1. Evo popovi danas od kuće do kuće , bez zaštitne opreme , džaba izolacija . Mogli su obilazak odložiti za Petrovdanski post kako im je savetovao Patrijarh.

  2. Hapšenja zbog najsmešnijeg virusa u istoriji ? Pa vidite na fejsbuku i na društvenim mrežama da je to presmešno.

  3. Hoće li policajci biti plaćeni po učinku pa hapse li hapse? Potsećaju li vas ova hapšenja na nekadašnju „sablju“? I onda se nije znalo, kao ni danas, koliko će trajati ova redovno-vanredna situacija i gde će sa svim tim silnim uhapšenima? U ćorku, da ako su inficirani zaraze i robijaše? Pamentno, nema šta!
    Naravno da propisi treba da se poštuju, ali treba poštovati i osnovna ljudska prava koja ne može vrhuška koja je davno zaboravila da logično razmišlja, da menja iz sata u sat. Ko će sve te njihove propise, naredbe i predsednikove verbalne petnje ali i pretnje vojskom sa mašinkama preko grudi, da zapamti a da možda nekada i pobrka propisana vremena?

    1. Paniku sire medici i lekari jer uvjek pricaju neistine i izmisljotine.

  4. Neznam unapted da li će lomentar zbog sadržaja niti objsvljen , ali ipak ….Policijski čas je postojao za vreme okupacije 1941 , tamne limuzine , dugački kožni mantili i oznake sa dva ista slova čije ime sadrži ta dva slova! Pošto je najavljen policijski čas već od 17 časova mislim da će se neko „zažaliti“ za ona stara dobra vremena!!

  5. Na portalu REPUBLIKA su bili postavili, pa uklonili nakon trideset minuta naslov :
    „Saznajemo: „Katanac i na gradske pijace od večeras“…
    Imam screenshot.
    Da li je to „širenje lažnih vesti i izazivanje panike“, krivično delo?
    Uhapsili bili čoveka zbog lažne vesti da nema goriva na pumpama…

  6. Sto rigoroznije stime bolje? “ gradjanskih prava „treba privremeno “ suspendirati “ jer je vrag odneo salu “ opasnost za masovnu infekciju i brojnih smrti je realitet zbog te cinjenice nema tu sta filozofirati nego neposlusnih strogo kazniti! Zatvor je naj efikasniji nacin nek Se tamo opamete , Imace vremena za to !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.