Hapšenja u Novom Pazaru zbog ometanja pravde, porodičnog nasilja i droge 1Foto: MUP

Novopazarska policija danas je uhapsila trojicu muškaraca osumnjičenih da su ometali pravdu, izvršili porodično nasilje i zbog nelegalne proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Dž. A. iz Novog Pazara, uhapšen je pod sumnjom da je izvršio krivično delo ometanje pravde.

Policija je, prilikom pretresa, u vratima automobila, marke “ford”, pronašla kutiju sa zlatom, koju je uhapšeni pokušao da sakrije.

Kutija sa zlatom, kako je saopštila PU Novi Pazar, potiče iz razbojništva, izvršenog krajem oktobra ove godine nad sedamdesetsedmogodišnjom ženom u okolini Novog Pazara.

Uhapšenom Dž.A. određen je pritvor do 48 sati. Nakon toga će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u nadležno tužilaštvo.

Zbog sumnje da je izvršio porodično nasilje, nasilničkog ponašanja i nelegalnog posedovanja oružja, uhapšen je Dž.B. (28), iz ovog grada.

On je danas, u porodičnoj kući, pištoljem fizički naneo povrede dvadesettrogodišnjoj supruzi, koja je medicinski zbrinuta u novopazarskoj Opštoj bolnici.

Policija je prilikom stana pronašla pištolj. Dž. B. se sumnjiči da je, prethodno u Sutjeskoj ulici, vozeći automóvil “pežo”, vadio pištolj na tridesetjednogodišnjeg muškarca sa kojim se posvađao.

I njemu je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, posletoga će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u tužilaštvo.

Policija je, danas, uhapsila u Novopazarca M.R, zbog sumnje da je izvršio neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

U jednoj garaži pronađeno je oko 160 grama “materije za koju se sumnja da je opojna droga”, a u napuštenoj zgradi pored, pronađena je kesa. U kojoj je bilo spakovano više kesica sa matihuanom težine oko 35 grama i digitalnu vagicu za precizno merenje.

Sumnja se da sve to pripada M.R., koji je zatečen u blizini tih objekata. Po nalogu Višeg tužilaštva i ovom uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden tužiocu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari