Prošle nedelje najpre se desilo ubistvo, a Staniša Nešić (51) osumnjičen je da je sa dva hica iz vatrenog oružja usmrtio rođaka Trajka Stevanovića (74), nakon svađe u porodičnoj kući. Potom je usledila vest da je policija u Vranju podnela krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju protiv M. S. (19) iz Golemog sela zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo deteta pri porođaju.

Sumnja se da je M. S. ubila dete prilikom porođaja u porodičnoj kući. Novorođenče je pronađeno mrtvo u kupatilu porodične kuće u kojoj živi M. S.

Policija u Vranju privela je A. S. i N. T., obojicu iz Vranja, pod sumnjom da su učestvovali u paljenju automobila oca gradonačelnika Vranja Zorana Antića i njima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana. Nakon ovog piromanskog poteza usledio je još jedan u kome je izgoreo i automobil predsednika omladine SPS Nikole Stojanovića, a to je u poslednje dve godine prema zvaničnim podacima 17. automobil koji je izgoreo u Vranju. Najveći broj automobila zapaljen je upravo funkcionerima socijalista i njihovim najbližim rođacima.

U nastavku akcije na suzbijanju finansijskog kriminala, pripadnici Uprave kriminalističke policije MUP Srbije sa kolegama iz Vranja, Beograda i Kruševca uhapsili su tri osobe, dok će ih još toliko biti obuhvaćeno krivičnom prijavom. Oni su osumnjičeni za zloupotrebe od 700.000 evra, a na štetu Triglav osiguranja. Među uhapšenima je i Vranjanac B. M. (30), vlasnik SZUR Bambi THFM u Vranju. Portparol policije u Vranju Dragan Stamenković ukazuje na činjenicu da pripadnici MUP-a na ovom području „maksimalno rade na očuvanju bezbednosti svih građana uprkos većem broju slučajeva činjenja krivičnih dela“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari