Haški sud potvrdio odluku da će suditi Jojiću i Radeti, odbio žalbu Srbije

Ostavite komentar


  1. Dosta, bre, više ove antisrpske histerije! U 21. veku još uvek inkvizicija sudi zbog delikta mišljenja, zaista neverovatno!

    1. Odluku je doneo kineski sudija, video čovek da naše pravosuđe na čelu sa ministarkom, nije pouzdano.

  2. Ode nam Vjerica u tu hladnu i kisovitu Nizosemsku …eee…bas ce nam nedostajati njene “ radikaske analize , govori i naravno njene “ socne “ teske reci u Narodnoj Skupstini R. Srbije …nego …mogu li , po sns Poslaniku Rada Narodne Skupstine , osobe sa “ crvene liste “ tog Interpola biti birani i izabrani za Poslanika N.Skupstine R . Srbije …pitam samo …vec smo videli i imamo vec nekoliko “ originalnosti “ , mozda jedini na Zemaljskoj kugli , …znate vec …prof. dr. vojvoda Voja
    Ps
    Izvesna Zorana je otvorila flasu originalnog “ Champagne de France “ …za sns – pink ovcice prevod “ francuskog sampanjca „

  3. A kakav mehanizam Haški tribunal ima da natera Srbiju na izručenje radikala. Odgovor je nikakve. Glavnu reč u Evropi trenutno vodi korumpirana banda kojoj odgovara Vučićev ostanak na vlasti, a on Jojića i Radetu nema nameru da isporuči da ne bi sebi pravio probleme. Shodno tome to što Haški tribunal tobože donosi neke odluke i glumi autoritet ne znači apsolutno ništa, vladavina prava u Evropi je postala kao i kod nas, mrtvo slovo na papiru.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.