Hoće li slučaj Savamale zastariti?

Tribina "Da li Beograd na vodi predstavlja razvojnu šansu za čitavu Srbiju"

Ostavite komentar


  1. Ukoliko g.Šabić to puta kao gradjanin porihvatam stav, ako to postalja poverenik, onda je debelo u politici.

  2. Slučajevima može da krene zastara tek kada zvanično započne suđenje. Priča o zastari istrage je ništa drugo nego politika i iznenađena sam nastupom gospodina Šabića.

  3. Rušenje bespravno podignutih objekata Sva Male nikome ne da za pravo da u oblandama brižnosti "ne davimo Begrad " sam po svaku cenu ulazi u politikanske vode koje Srbiji ne znače baš ništa.

  4. Sabic i ovi iz Ne davimo Beograd nastupaju zajedno, iznose stvari koje namaju veze sa istinom.

  5. Dovoljan je samo pogled iz prevoznog sredstva kojim prolazite tim delom grada (dok sam bila privilegovana i radila prolazila tim delom godinama) da se opravda sve sto je ucinjeno ili ne ucinjeno. Da ostane na ovom dovoljno je, a verujem da nece. I na kraju da li izmedju ostalog treba zaliti uzurpatore gradskog poseda koji su godinama ubirali profit i postali uspesni biznismeni, pa sad vise ne mogu?

  6. On nikad nista i ne zna,svacim se bavi osim svojim poslom,gde je bila opozicija 13 godina pa nije resila i nasla krivce za ubistvo Djindica

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.