Hojt Brajan Ji: Balkanski specijalac

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Мистер Ји,је проверен пријатељ приштинске Џамахирије и Тачија.Он је директан изданак америчке дубоке државе и говори у региону све оно што је говорио Бајден.Наш драги Инаугурант купује Бајдену српске опанке,овај их поклања Тачију.Америчка дубока и мутна држава са Клинтоновима финансира тужбе против Трампа и наводног руског уплитања у америчке изборе.Док је наш драги Инаугурант финансирао Клинтонове!После тога је отрчао у Москву да мољака мигове,колико да се Власи не досете.Вулин је једва изкамчио те мигове од Руса.Сада се Инаугурант мора улизивати Турбосултану-то је амерички програм никако руски!Мистер Трамп се неће мешати у ово "дипломатско"черечење Србије јер је добро обавештен.Осим тога,то му и није важно.Због овакве муфљуске политике испаштају сви грађани и рођаци у Србији.Она постаје све затворенија,медији достижу Стаљинов ниво.Чекамо само новог Маршала!Који неће оперирати у целој Србији или Југославији,задовољиће се београдским Пашалуком на води!Који ће бити декорисан са звучним фонтанама и споменицима!!!

  2. Predsednik Vucic mu je sasvim sigurno porucio da Srbija nije moneta za potkusurivanje,iako je usitnila…!!! Sledeci susret neka ocekuje Ivica Dacic nas ovejani diplomata i politicar…A onda cemo gledati Hojt Brajana u Zmajevom gnezdu…???

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.